News:

.

Main Menu

Ghicește drumul

Started by bogdymol, March 12, 2013, 10:50:13 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

panda80

Quote from: bogdymol on March 19, 2013, 07:50:37 PM
Hmm... tunel cu 3 benzi pe sens care sa nu fie in Germania, Austria sau Italia? Doar in Cehia am mai trecut printr-un astfel de tunel, pe D1, dar nu cred ca e ala. Sau o fi Slovenia, pe A2?

Pe D1 in Cehia tunel? Din cate stiu eu nu e nici un tunel pe D1, cel putin intre Praga si Brno. Oricum ti-am revazut din amintiri toate ultimele excursii dupa postul lui ciprebbe :)

bogdymol

Quote from: panda80 on March 19, 2013, 07:59:51 PM
Pe D1 in Cehia tunel? Din cate stiu eu nu e nici un tunel pe D1, cel putin intre Praga si Brno. Oricum ti-am revazut din amintiri toate ultimele excursii dupa postul lui ciprebbe :)

Da, tunel in Cehia pe D1, dar dupa Brno, spre Polonia. Vezi aici: https://plus.google.com/photos/103647389234065381997/albums/5627257030059692481/5571765049336854034?banner=pwa
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

ciprebbe

Dupa planuri de prin 1930 in septembrie 2010 Cehia anunta inaugurarea tronsonului de 23 km din centura Praga (Expressway R1 Prague ring road)
Din 2010 pana in prezent am trecut de peste 10 ori pe acolo si de fiecare data raman impresionat de ce au realizat acolo.
Se intra asa:

Si continua asa

Asadar e Cehia R1  Centura Praga

LE:Un fel de Suplacu de Barcau + Aciliu

So the Oscar goes to panda80
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

ciprebbe

Quote from: Ionut on March 19, 2013, 05:50:05 PM
Uh, e super greu... nu ai niciun reper. :)
Bag si eu o fisa: Elvetia. Tot pe feeling, LOL. :D
Of of
poza e de acu 6 luni si a mai fost postata de mine in jurnalul de calatorie din august-septembrie 2012
http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=117.0
de asta am zis ca e usoara......
E-republik

panda80

Legatura D1-D5 e intr-adevar impresionanta pe acest R1. Insa pe directia mea de tranzit (D1-D8) legatura este deficitara. Ciprebbe daca mai ai ceva interesant poti posta.

ciprebbe

Eu zic ca daca si bogdymol a fost pe aproape, el fiind primul care a zis tara , si spunandu-ne ca are ceva pt noi, il invit sa posteze poza "faina"sa ne stoarcem creierii :D
E-republik

bogdymol

Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

ciprebbe

:))))
dau raspunsul in PM la bogdymol (eu zic ca mi - a picat fisa 100% unde e ), el va confirma  daca am dreptare
E-republik

bogdymol

ciprebbe a raspuns corect pe PM si a primit o poza bonus :)
drumurile mele

panda80

Sargon1806

Si eu zic tot Arad bypass, mai exact in nodul rutier de la aeroport.

http://goo.gl/maps/Dc3ht

bogdymol

Da, e nodul de la Aeroport de pe Centura Arad. Ciprebbe poate posta urmatoarea poza (te rog sa le arati si celorlalti poza bonus... Ca eu scriu de pe telefon).
drumurile mele

ciprebbe

E-republik

ciprebbe

Au trecut mai multi useri pe aici

E-republik

panda80

Cehia, D1, intre Brno si Praga?