News:

.

Main Menu

Ghicește drumul

Started by bogdymol, March 12, 2013, 10:50:13 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Archi

centura arad a doua iesire cum vii dinspre timisoara :)

Lux968

A2,iesirea inspre Medgidia
Beatus, qui prodest, quibus potest

bogdymol

Quote from: patratel_ro on September 05, 2013, 05:44:10 PM
intersectia centura bucuresti cu iesirea Domnesti  :)

Ati vrea voi sa aveti asemenea nod pe Centura Bucuresti :lol:

Quote from: Archi on September 05, 2013, 05:50:56 PM
centura arad a doua iesire cum vii dinspre timisoara :)

Corect. Este una din iesirile de pe Centura Arad. http://goo.gl/maps/Cyp4z
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

patratel_ro

Urmaresc de ceva timp forumul, mi-a placut mult poza care ai postat-o si m-am inregistrat. Citeam prin ziare ca vor sa faca giratoriu suspendat in zona Domnesti in loc de un pod simplu peste centura. Cred ca suntem campioni in ro la alegerea celei mai complicate si scumpe solutii si m-am gandit ca se uita si proiectantii pe forumu asta si gasesc solutii mai simple.
Nu sunt din Bucuresti, sunt din zona Sibiului... acum as putea spune chiar din zona Stuttgart-ului.

Archi

This is my turn!

Good luck! :)

ashbird

DN1 dinspre Sibiu inainte de Sebes.
Fie sa renasca numai cel ce har/Are de-a renaste, curatit prin jar,
Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum,/Astazi ca si maine, pururi sï acum!

bogdymol

^^ Daca cumva nu e DN1, e posibil sa fie DN6 Timisoara-Lugoj.
Locuit, Vizitat, Condus în: A B BG BiH CH CY CZ D DK E F FIN FL GBZ GR H HR I IL IRL L LT M MK MNE NL P PL RO RSM RUS S SK SLO SRB TR UK V
+ Australia, Canada, Egipt, Hong Kong, Macau, Malaysia, Maroc, Noua Zeelandă, Singapore, Emiratele Arabe Unite & Statele Unite ale Americii
drumurile mele

Archi

Corect! este DN6 Tim-lugoj intre Recas si Sustra

bogdymol

drumurile mele

Marius

bogdymol

drumurile mele

Marius

Odata ce-ai trecut pe acolo nu mai uiti. E superb drumul.

Marius

Archi

Instinctul imi spune M0 centura Budapesta.

ciprebbe

Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe