Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

dumbravaandrei

Quote from: Ionut on November 27, 2024, 08:53:02 PMAu mai fost inaugurări pripite...

A1 Arad-Timișoara fără parapete o groază, cu asfalt rupt ulterior.
ai uitat "regina"... Ponta și deschiderea Sibiu-Sebes, unde au uitat sa mai faca toate lucrările. Iar după 2 ani de la inaugurare a trebuit să demolăm la Cunța și să refacem...
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

mircea

Incredibil efortul celor de la Ozaltin și al partenerilor locali. Bravo! M-am înșelat ( și nu prea) și mă bucur să recunosc că am greșit. Vă aștept să faceți o figură la fel de frumoasă și pe A3.

O singură remarcă pentru ceilalți colegi de pe forum, căci citesc și gazetari pe aici care nu fac diferențele prea bine, nu știu dacă aș folosi termenul "cu 3 luni înainte, curat, fără extensii" la inaugurarea asta. Totuși, termenul contractual prevede finalizarea lucrărilor, nu doar darea în trafic. Iar pentru recepție mai e destul de lucru. Dar nu văd cum ar putea depăși termenul dacă mențin ritmul.

Încă o dată: BRAVO!

survola

snackhunter

Indicatoarele de la intrare in Craiova au fost puse fara logica "cel mai apropiat oras jos catre cel mai departat oras sus". Craiova, Timisoara, Severin, Caracal(aici poate au mascat sageata catre stanga)  :o

nedcatalin

La iesirea de la Albota, nu apare Pitesti Vest pe indicatoare. In mod evident, pentru tot orasul Pitesti este cel mai la indemana nod.
Ulterior la intersectia drumului de legatura cu DN65 apar Craiova si Slatin pe DN65... Avem aceasta obsesie bolnava sa trecem localitatile mari indepartate pe indicatoare, ceva ce nu s-a pomenit.
Confuzia e si mai mare aici, intrucat si DEx si DN sunt pe fundal albastru.

pikciu005

Au trecut si Constanta pe indicatoare la iesirea din Craiova?  :lol:

TibiV

@nedcatalin,

Pentru mine, care din Pitești nu cunosc decât nodul Bascov și DN7, nodul Pitești Vest nu ar fi decât o informație care să mă încurce (Mai e alt nod? Unde?...)

Pentru cei care cunosc bine zona și o folosesc frecvent, probabil că nu mai e nevoie de lămuriri suplimentare.
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

xenotium2

Se pare ca T1 se deschide maine la 16, iar T4 (pana la Albota/Podul Brosteni) astazi la ora 14:00.

Sursa : FB Cristian Pistol

Ionut

O făcătură penibilă, ca să poată să zică că UMB a dat înaintea turcilor. Ăsta e nivelul. Pe ambele loturi mai era nevoie de timp dar na, alegeri.

Vedeți că mai sunt în zona Albota chestii de făcut, aveți grijă cum mergeți.

jalemare

Până la finalul săptămânii se va circula pe încă 37 km de drum de mare viteză!
#Circulația pe 20 de km ai tronsonului 4 al #DEx12 se va deschide astăzi, (între Colonești și Albota), la ora 14.00 iar pe cei 17 km ai tronsonului 1(Craiova -Robănești), mâine, la ora 16.00.
Deschiderea celor 2 tronsoane va face posibilă circulația de la #Craiova pănă aproape de #Pitești (#Albota) pe drum de mare viteză, pe o distanță de 109 km.
Mai rămân de finalizat, cel mai târziu în primăvara anului viitor, ultimii 12 km ai DEx12 (121 km), care vor face conexiunea cu Autostrada București - Pitești (#A1).

Cristian Pistol - Facebook

oneLess

Nu e făcătură. A fost noaptea prea scurtă!

catalin2407

Quote from: Ionut on November 28, 2024, 12:27:59 PMO făcătură penibilă

90% din oameni habar nu au cine ce a construit. Probabil, au considerat ca nu e sigur sa dea drumul la Ozaltin.

Prea multe conspiratii pe metru pătrat...

Ionut

Nu e nicio conspirație. Eu sunt ăla prost că încerc să vă informez. Asta este, mai bine fără.

Am închis forumul pe termen nedeterminat. Dacă informațiile mele nu sunt bune și sunt conspiraționiste, luați ce informații vreți voi de unde vreți voi.

cosmin137

Bravo
Frumos comportament
Sti...Mai sunt uni care dau bani pe aici,mai sunt unii care se chinuie și fac filmări etc
Epoca Dragnea a apus
Ar trebui sa te comporți ca un lider,mâine poimâine vine Cătălin la minister și poate prinzi și tu un post de secretar