Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 14 Guests are viewing this topic.

oneLess

^ Care chiar se vede că muncește. Lipsea un muncitor, erau 149!  :)

Mi se pare o evoluție foarte bună la structuri într-o lună.
Iar la terasamente Strade (Mineral Port) e tătic. Un mic Marcu în Oltenia!

archaeus

E greu sa termine anul asta, nu par sa aiba puterea necesara dar eu ma asteptam la mai rau, Martie-Aprilie 2025 este fezabil

survola

Așteptăm și avansul la structuri.

osandu

,,Adevărul" a solicitat CNAIR explicații privind cauza sistării temporare a lucrărilor pe tronsonul 4 al viitorului drum expres.

,,Stadiul fizic al lucrărilor la tronsonul 4 este de 40,5%, termenul contractual pentru finalizarea lucrarilor este decembrie 2024. În prezent se execută lucrări de relocare utilitati, iar compania UMB nu lucrează în această perioadă. Din cauza terenului cu conținut mare de apă nu se poate lucra la terasamente. Se estimează reluarea lucrărilor după data de 15 martie", au declarat pentru "Adevărul" reprezentanții CNAIR.

Sursa: https://adevarul.ro/stiri-locale/pitesti/lucrari-sistate-temporar-pe-ultimul-tronson-al-2345940.html

Ionut

:lol:
Conținut mare de apă. Secetă ca la balamuc.

Nu se lucrează la terasamente. Bine. Dar structurile?

:lol:  :lol:  :lol:

oneLess

Păi nu au prins decât de pe 25 martie rezervare la bac să aducă foreza, după săptămâna liberă a celorlalți! Pe T1 au prelate. Bine că se lucrează măcar acolo. Îi lovise strechea din Balta Verde de lângă Centura de Sud (a Doua) și pe Rizzani în cheful de muncă! Să vedem ...

Ionut

:lol:
Incredibil ce minciuni poate să gireze CNAIR. Strigător la cer...

AFG

Ieri am fost pe Traseul Slatina-Pitesti iar campurile erau destul de pline de apă(multe zone cu balti destul de mari), noroi foarte mult pe drumurile agricole din zona. Nu vreau sa le iau apararea celor de la UMB ca nu am de ce.

horatiu.cosma

La Congresul Bălților din România s-a stabilit prioritatea 0 pentru 2024: "de la mic la mare, ne adunăm, și îndată purcedem spre Pitești. Dar grijă mare, să nu cumva să ne lăsăm orbiți de soare și să inundăm spre Curtea de Argeș. Nu, toată lumea de la Pitești la Colonești. Așa să ne ajute Dumnezeu".

Ionut

carutasul

pe "plaiurile căruțești" a plouat alaltăieri, poate și acolo,  dar bineînțeles că ei s-au mutat la Timișoara cu mult înainte de asta. În fine, nu cred că terasamentele sunt neapărat problema, eu la structuri vreau să îi văd dar ...

Ramsil

Asta cu multa apa în sol e o scuza.
Au lucrat ei pe teren de 10 ori mai umed.
Într-adevăr uscat ca vara nu este, dar se poate lucra.
Ce ne facem ca se anunță doua săptămâni de vreme cu șanse mari de precipitații.
Dupa vin și spun din nou ca e multa apa.... Care se va evapora după Paște.
Astea sunt niște scuze ca au oamenii relocati în alte șantiere.
Acum este săptămâna libera
De pe 18 martie când încep din nou după săptămâna libera, indiferent de cum e vremea și cum e terenul eu sper ca o sa trimită omenii și utilajele sa înceapă lucrările și aici. Au trecut 3 luni de când nu a fost un utilaj umb pe lotul acesta.
Au daor câteva utilaje de lucreza la parcările de pe Tronsonul 3 și la centrul de întreținere la Negreni.

Ionut

Pentru reamintire.
Cum lucrează UMB pe noroaie până la gât când vrea și trebuie să-și scoată salariile plătite oamenilor.

archaeus

La Jitaru bagau baietii grupa mare pe niste namoale pana la glezna, ce mai mergeau compactoarele, n-aveau nici o treaba! Cand e interes de la stapanire, se intinde pamant si pe ploaie si pe ninsoare, pamblica sa se taie!