Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

TibiV

Marius, multumim mult! Excelenta filmare...

LE
Desi scurgerile alea de rugina de pe armaturi imi cau dam fiori...  ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dr4qul4

Cum ar fi sa termine turcii T1 inainte sa termine UMB T4?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Sorinus

Eu cred ca asta e o certitudine. La nod Pitești e ceva ieșit din pământ?

gruia88

Teoretic se poate au puțin peste jumătate din T4 plus mai avansat lotul acum .
Clasamentul meu pe vise:
Aur : T1 + T4 în 2024
Argint : T1+T4 Albota 2024
Bronz : T4 Albota 2024

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

bogdan4ice

^^Se poate da in folosinta si fara pasajul peste A1 daca termina restul...Avem noduri stanga dreapta apropiate.

oneLess

^ Și din ce direcție ai veni tu ca să ai (care) noduri stanga dreapta apropiate ?!

bogdan4ice

Din orice directie ai veni ai avea nod la 2km stanga dreapta: Oarja si Pitesti Sud prin care sa ajungi pe/de pe directia Bucuresti-Pitesti daca nu va fi gata pasajul peste A1.

dr4qul4

pai si cum ajungi in nodurile alea? Iesi de pe DX12 pe unde gasesti parapeti lipsa si o iei direct pe camp?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Tony7Y

Se poate circula simplu pe DEx fara nodul complet, atat timp cat intrarea pe DX12 de pe A1 si iesirea de pe DEX12 pe A1 o sa fie gata.

Sa zicem ca mergi pe DX12 pe directia Craiova - Pitesti:

- Varianta 1: Iesi de pe DEx12 pe A1 spre Bucuresti - Nu mai e nevoie de nimic
- Varianta 2: Iesi de pe DEx12 pe A1 spre Pitesti - Intai iesi spre Bucuresti, dupa care te folosesti de nodul de la Oarja sa intorci spre Pitesti.

Daca in schimb vrei sa intri pe DX12 de pe A1 si sa mergi spre Craiova:

- Varianta 1: Intri pe DEx12 dinspre Pitesti - Nu mai e nevoie de nimic.
- Varianta 2: Vrei sa intri pe DEx12 dispre Bucuresti - Iesi pe nodul existent Pitesti Sud, intorci la Supernova si reintri pe A1 pe directia spre Bucuresti, apoi pe DEx12.

dr4qul4

Propunerea ta pleaca de la ideea ca ar fi asfalt pana in A1, inclusiv cele 2 bretele din vestul A1.
Teoretic se paote...dar cum se va desfasura traficul prin santier? Pentru ca UMB va trebui sa continue sa lucreze la pasaj. Santierul sub trafic are costuri mult mai mari.
Si mai este si problema sigurantei. CIne isi va da acordul pentru o asemenea solutie?
Avem vreun precedent in Romania?

Tony7Y

Noi aici vorbim scenarii, daca si daca. Daca se ajunge acolo, UMB banuiesc ca se va descurca.
Breteaua de intrare pe A1 se rupe din DEx cam pe la 360m de A1. Deci pasajul e destul de departe de partea care ar putea fi data in circulatie.
Mai departe, UMB poate accesa santierul direct din DEx, dar sa nu uitam ca tot ei lucreaza la pasaj/bretele si la est de A1, unde nu ii mai incurca nimic.

gruia88

^^^^^^^^ @TibiV  Mentiunea : T1 fara T4  :-[
Premiu de consolare : T1 + T4 in Q1 2025
Injuraturi si Huiduilei : None of the above  :lol:

Legat de discutia cu traficul partial , cu cat ne-am dor nu cred ca UMB o sa se forteze sa faca asta , o sa fie pana la Albota cu ceva consolari : Vreme, materiale , prioritati , etc .

Dar daca si-ar dorii sa fie draguti sa dea decat sensul spre Pitesti / Bucuresti cu descarcare frumos pe o banda de accelearere / incadrare , sensul spre Craiova sa se incarde de la Albota si atat s-a putut pe 2024  :D  .

GIV

eu nu mi pun mari sperante in t4.. mai degraba as vrea sa vad t1 gata anul asta dar din pacate aici nu lucreaza nici strabag nici un constructor precum dimex :(

paulmare

^ "Desi scurgerile alea de rugina de pe armaturi imi cau dam fiori... " - bine ca sunt inca acolo, putea sa fi fost ca la Bechtel pe unde au trecut magnetii din Gilau-Cj si "s-a" lipit tot ce a fost "fer" de ei si n-a mai ramas nimic care sa rugineasca, aici nu au furat nici macar tirantii metalici care sprijina grinzile, sper sa fie o surpriza placuta sa il dea in 2024 in trafic

^^ "Daca si-ar deschide UMB shop cu sepci si hanorace ar fi Out of stock tot timpul" :) exact, un Magazin pentru suporteri, cu salopete portocalii - T4 nu are cum sa fie gata anul asta