Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 16 Guests are viewing this topic.

P3trut

@archaeus haha, nu-s eu parior dar 100 de lei pun si eu ramasag ca se deschide macar pana la Albota, T4. :D

archaeus

Incep sa se dezmorteasca ienicerii si spahii!
Activitate la nord de Aeroport Craiova la structuri si terasamente.

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

CDV07

Să o punem pe seama prezenței lui Scrioșteanu acolo? :)

archaeus

^
Lucrau si saptamana trecuta dar nu cu atatea utilaje si oameni. Nu prea se vede f bine in poze dar erau multe compactoare si gredere spre partea cu organizarea de santier de la Bamesa.

Konter

sursa: https://www.facebook.com/reel/1079339889781554
 Am fost într-o vizită neanunțată pe șantierul 𝗧𝗿𝗼𝗻𝘀𝗼𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟭 al 𝗗𝗿𝘂𝗺𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗘𝘅𝗽𝗿𝗲𝘀 𝗖𝗿𝗮𝗶𝗼𝘃𝗮 - 𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀𝘁𝗶, pentru a verifica mobilizarea noului antreprenor și progresul lucrărilor.Stadiul lucrărilor pe acest șantier este următorul:
✅️ au fost reluate lucrările de terasamente în mai multe zone ale lotului;
✅️ se lucrează la toate cele 15 structuri simultan, executându-se lucrări de la armare radiere până la realizarea cuzineților în vederea montării aparatelor de reazem;
✅️ sunt forați, armați și turnați toți piloții aferenți nodului rutier cu DN65F (Centura de Nord Craiova), iar elevațiile sunt în curs de finalizare. Totodată, se execută lucrări și pentru 3 din 4 rigle aferente;
✅️ a început producția de grinzi prefabricate din beton, urmând a fi livrate toate cele 294 grinzi în șantier până la sfârșitul lunii aprilie, conform antreprenorului
✅️ se execută lucrări de îmbunătățire a umpluturii de pământ cu liant hidraulic
✅️ se execută stratul de formă
✅️ au fost executate tronsoane experimentale pentru stratul de balast stabilizat cu liant hidraulic și a început așternerea acestui strat de la km 13+000 până la km 14+000
✅️ se execută lucrări de colectare și evacuare a apelor pluviale și se realizează șanțurile betonate
✅️ au fost finalizate lucrările de relocare a utilităților publice Reamintesc faptul că pentru acest tronson au fost reluate lucrările de execuție în luna octombrie 2023, la 10 luni după rezilierea contractului cu antreprenorul inițial. Antreprenorul a mobilizat în șantier 247 muncitori și 136 utilaje și echipamente.
𝗔𝗺 𝘀𝗼𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁 𝗮𝗰𝗲𝘀𝘁𝘂𝗶𝗮 𝘀𝘂𝗽𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗻𝘂𝗺𝗮𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗺𝘂𝗻𝗰𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶 𝘀𝗶 𝘂𝘁𝗶𝗹𝗮𝗷𝗲, 𝗺𝗮𝗶 𝗮𝗹𝗲𝘀 𝗽𝗲 𝘇𝗼𝗻𝗮 𝗱𝗲 𝘁𝗲𝗿𝗮𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲, 𝗶𝗻𝘁𝗿𝘂𝗰𝗮𝘁 𝘃𝗿𝗲𝗺𝗲𝗮 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗳𝗮𝘃𝗼𝗿𝗮𝗯𝗶𝗹𝗮 𝘀𝗶 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝘁 𝗱𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝗽𝘂𝗻𝗰𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗹𝘂𝗰𝗿𝘂 𝗽𝗲 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲𝗴𝘂𝗹 𝗮𝗺𝗽𝗹𝗮𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗮𝗹 𝘀𝗮𝗻𝘁𝗶𝗲𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶.

oneLess

Quote from: oneLess on November 06, 2023, 02:05:43 PMCraPi 1 - Licitația  [CN1059142]

Servicii de Supervizare "EXECUTIE LUCRARI DRUM EXPRES CRAIOVA-PITESTI, TRONSON 1 - RELICITARE"

are data limită pentru depunere oferte azi 06.11.2023 15:00 .

Evaluările până la 15.01.2024 18:00 !

S-a finalizat EVALUARE CALIFICARE SI TEHNICA pe 22.12.2023
și s-a mutat EVALUARE FINANCIARA pe 08.03.2024 !

dr4qul4

"pana la Albota", inseamna cu tot nodul si drumul de legatura deschis (macar pe jumatate), sau vorbim de o descarcare temporara direct in DN65A?

QuoteDaca si-ar deschide UMB shop cu sepci si hanorace tarnacoape si lopeti ar fi Out of stock tot timpul lotul gata
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

oneLess

^ De ce s-ar plăti pentru o descărcare temporară la DN65A/Podu Broșteni cănd e prinsă în proiect girația !?
Mai au decât câțiva metri de pădure de convins ! Spre nord, Albota sunt cred eu vreo 6 km 1+1 e adevărat, dar ceva podețe +++ trebuie să fie pe acolo!
E mai pe dos decât la Albota dar mai realist zic și eu ...

oneLess

The Romanian au pus pe YT niște poze cu T1.

Ionel Scrioșteanu: vizită neanunțată pe șantierul Tronsonului 1 al DEx12 Craiova - Pitești

Se mișcă mai bine decât UMB pe T4 ! De fapt ei chiar se mișcă !

dr4qul4

Oare pentru ca giratia e la vreo 350 m distanta de locul in care este DX12 intersecteaza DN65A?
Sau deviem DX12 prin curtile oamenilor?

Sau cumva spui ca vor fi gata: pasajul peste DN65A, cei 1,5 km pana la nod si breteaua de 1,5 km care te intoarce tot in DN65A?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

oneLess

Nu intersectează nimic la DN65A DEx-ul 12, că e pasaj acolo, trece peste, longitudinal cu DEx-ul, nu apare pe harta API, că dacă e să-l faci transversal razi jumate din sat!
Sunt 2 descărcări independente total la nodul acela, una la Albota, drum 1+1 cred +- 6km, 2 păduri încă de tăiat, ce se vede din satelit, sigur podețe, de ce nu și pasaje că mai e și agricultură prin zonă. A doua la Podu Broșteni, pur și simplu e mai scurtă, doar o pădure de tăiat, tot giratoriu. harta spune ...

GAC

Daca Ozaltin si-a adus oameni din Turcia, poate avem noroc, ca nu-i aduci sa stea degeaba.
Bucurie si mai mare ar fi daca am vedea si niste finisoare, intai la balast stabilizat si cum se mai incalzeste nitel si la asfalt, ca au ceva Km unde terasamentele sunt finalizate.

dr4qul4

OneLess, acum 3 saptamani cand am trecut pe acolo, nu era nici o pila iesita din pamant. Nu stiu daca exista macar toti pilotii forati (sunt ceva podete, terenul este partial nivelat)
Sunt de acord cu tine ca DX12 va supratraversa DN65A. Dar asta nu inseamna ca nu poate exista o descarcare temporara, in limtia coridorului de expropriere.
Pentru o descarcare conform proiectului (oricare din cele 2), au destul de munca si sansele tind spre 0 ca sa fie gata anul acesta.

GIV

cum poate fi o seara de weekend mai frumoasa decat cu o filmare din drona cu a/dx in constructie?! multumim @p_mrs