Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 2 Guests are viewing this topic.

satanistu

Cainii latra ursu merge .... pe DX12 T4 in 2024!

26ld

^Apropo de fanboy umb, te bagi la un pariu că vei circula pe t4 in 2024? Ce suma vrei tu, transferi in conturile API daca ai dreptate, nu transferi daca se amână pentru 2025. E ușor să dai din gură (mână), mai greu să arăți din fapte.

ovicor

Sunt periculosi oamenii care vad totul in alb si negru, nedistingand nuantele de gri. Fiindca griul predomina. Sunt unul dintre cei care am apreciat evolutia UMB atunci cand a fost cazul, nu ma grabesc sa critic vehement nici acum, cand cred ca s-a intins mai mult decat ii e plapuma. Inca cred ca va duce cu oarecare intarziere toate proiectele, cu acceptarea decalarii termenelor PNRR si decontarea la timp a lucrarilor efectuate, unde e marea mea teama! Ce va rog: suporterii infocati, gen ultras, pe stadion, nu pe forum!

Ramsil

Sunt șanse de 100% sa termine în 2024  bucata care tine pana la nordul de la Podul Broșteni chiar pana unde va fi nodul rutier de la Susen iar restul pana la A1 șansele cresc sau scad în funcție de cât de multa forță de muncă se va aloca pentru acea zona și în funcție de când încep lucrările. Suntem pe data de 7 februarie și pe lotul 4 încă nu au început lucrările.
De pe 15 februarie se anunță din nou vreme urata... Cred ca abia din martie vor începe lucrările aici.
Le rămân 10 luni din an în care au tot timpul sa finalizeze acest lot dacă  și vor acest lucru.
DE lotul 3 se vb ca nu sunt șanse de a fi dat gata în 2023. Erau n sceptici și uite ca s-a putut.
Se circula foarte ok acum pe acest lot iar DN65 are în prezent valorile de trafic de acum 20 ani.
Pe lotul 3 saptamana trecuta au realizat o parte din lucrările ce nu au apucat în decembrie 2023.
Le-au mai rămas doar spatiile de servicii.

florin74

Oare cum arata lotul 3 anul trecut pe vremea asta si cum arata lotul 4 acum? Au tras ca nebunii sa termine lotul 3, in conditiile in care nu aveau presiune pe alte loturi sa finalizeze. Sfarsitul lui 2024 o sa fie complicat rau. Stiu ca e bine sa fie bine,,,, dar sa revenim cu picioarele pe pamant.

NoWords

Cred ca ar fi o minune daca vor reusi sa termine pe lotul 4  :lol:.
Sa fim seriosi, au un volum de munca imens, si oricat de organizat esti, tot vei neglija alte lucrari, ori reduce ritmul.

Ramsil

Am pus câteva poze din 1 februarie 2023 pentru a vedea cum era lotul 3 fix acum un an.
Cam asa arata și lotul 4 în prezent.
Asa ca toate șansele sa termine mai ales ca nu este de dificultatea lotului 3.

Powered by API/PUM imgur uploader

horatiu.cosma

Cinci dintre poze sunt din același loc, care în acel moment era cel mai întârziat punct din șantier. Nu are nicio legătură stadiul T4 de azi cu cel de pe T3 de acum un an. Dar, vorba colegilor, sunt convins că fan base-ul UMB, dincolo de susținere no matter what, e dispus și să își asume bărbătește printr-o potențială donație (la API sau oriunde) mesajele de pe forum. Dau eu tonul, să scoatem curajoșii la lumină. O să donez 500 de lei dacă se deschide măcar un km pe T4 anul acesta.

Ramsil

Alte poze din fix aceeași perioada nu am avut salvate. Pe acestea le-am găsit din luna februarie 2022.
Eu unul sunt doar imparțial.
Părerea mea este ca pana la legătură cu Albota se va circula la sfârșitul anului.
De restul nu pot sa zic același lucru... Aici am urme de îndoială.

archaeus

Dragilor, la nodul cu A1 nu este nimic facut, sunt o gra-ma-da de utilitati de relocat acolo, si cine zice ca vor face cu presiune politica pt alegeri .... pai sunt alegeri si pe A7 si pe A3 si pe A0 si pe la Galati si cam peste tot! Ah, si la domnu' Grinda la Timisoara! La sfarsitul lui August 2023 Tr3 era gata fara gaura de la Jitaru, nu uitati asta....Tr4 credeti ca va fi la acelasi stadiu in August? Eu nu! Ca sa fiu in ton cu @horatiu.cosma donez si eu 500 daca se deschide ceva pe Tr4!
Edit: in 2024  :lol:

gruia88

Utilitatile au tot mutat din ele in zona nodului, prima data au fost niste firme de au sapat ceva santuri inguste si probabil au mutat ceva utilitati , au urmat ceva camioane UMB si excavatoare sa prefigureze putin nodul, si la ultima mea trecere pe acolo in Decembrie erau iar masinile care relocau utilitati.

Inca sustin ideea de deschidere pana la nod Albota si sensul spre Pitesti cu descarcare in A1 - nu depind de pod-ul peste A1 .

Dar cum am vazut anul trecut si mi s-a confirmat socoteala din Ianuarie nu bate cu aia din Decembrie :) .

Ramsil

De acord cu @gruia88.
Eu cred ca pana la Albota sigur va fi dat în folosință.
Acum pentru toți cei care sunt atâta de neîncrezători în niciun km dat în trafic anul asta, dacă se întâmplă să fie data în folosință orice bucățică sa doneze toți aceea câte 500 lei și uite asa se strâng și ceva bani la proinfrastructura.ro.

archaeus

@Ramsil

uite cum arata Tr3 la inceput de Martie 2023, cu terasamente aproape gata, toate structurile suprabetonate (fara Jitaru ), toate utilitatile relocate, si au tras ca la Rovine sa termine in 2023.

https://youtu.be/IAQK4YrZAZk?si=4p1Ze0GTGhsgZzJG

edit: @Ramsil pune 500 la bataie ca se deschide ceva anul asta, daca nu se deschide decartezi 500, daca se deschide decartam noi :) Fii asumat!

P3trut

Pana la Albota e perfect fezabil de deschis anul acesta de catre UMB si e si mai putina presiune pentru ei avand in vedere cat au de recuperat pe A7. Nodul cu A1 poate linistit sa fie terminat in Q1 sau S1 2025.

E mai interesant de vazut ce o sa faca Ozaltin. Un S1 2025 pare cel mai safe la ei.

archaeus

^
@P3trut hai cu pariurile, 500 ca se deschide, 500 ca nu se deschide. De care parte esti? :)