Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 9 Guests are viewing this topic.

gabi00ro

john_maddox

Am trecut astazi pe podul peste DEx de la Priseaca si erau montati parapetii. (din ce mi-a spus un localnic ieri au fost vreo 5 masini in lucru acolo)

AdrianRO

Ce a cauzat paguba respectiva? Si ce riscuri presupune? Arata destul de rau

mike_us

Daca termenul T1 e martie 2025 e prea optimist sa gândim ca îl termina in vara lui 2025?

hefaistos

Întâi sa se apuce cu adevărat. Deocamdată e cam figuratie.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

CapitanulPtk

Strade / Mineralport au ceva utilaje in baza de langa Centura Nord. Cel putin la terasamente cred ca se vor descurca ok. Problema cred ca va fi la structuri unde momentan bate vantul.

gruia88

Am trecut azi pe T3 , superb ca arata pe Waze 70km când vin de la Craiova, mai superb ca a fost super bine și abia aștept T4 să scăpăm de partea din Pitești.
Ce am observat este ca s-au conturat bine bretele ieșire/intrare pe A1 de pe T4 , plus ca au demontat deja parapetul metalic și au pus ceva balize .

La ieșirea provizorie de la Colonesti cred ca o sa fie cineva care o sa se ducă drept :) , eu am redus destul de târziu mă furase peisajul :) .

archaeus

Am survolat si eu pe 1 ianuarie T1. Au decopertat toate balariile, au depozite de materiale si pe aliniament si la Bamessa, unde erau parcate vreo 10-15 basculante si restul de utilaje, la structuri cred ca au inceput armarea la vreo 2-3 elevatii si cam atat. Sa nu ne facem iluzii ca sa nu avem deziluzii, zic....

CapitanulPtk

Nu au mai miscat nimic la nodul DEx12 x A1 de luni bune (bretele despre care vorbesti banuiesc ca sunt cele pe sensul Pitesti -> Bucuresti ; pe Sentinel nu se vede nimic pe partea cealalta). Au adus foreze? No way sa termine nodul in 2024.

O sa fac si primul pariu: UMB nu va deschide nimic din T4 in 2024: 500 de lei in conturile API daca se intampla altfel.
Poate sa ajunga cineva sa filmeze tot T4 sa stim de unde plecam la drum in 2024? Sunt dispus sa sponsorizez un trip :)

oneLess

Ieri nu era nicio foreză la A1, niciun alt utilaj (sau muncitor :)) !

Bretelele la sud de A1 sunt mai strânse/scurte decât apar pe hărțile OSM și API. Deci viteză mai mică.
Breteaua de intrare pe A1 părea ceva mai finisată puțin ca terasament față de 1 decembrie când am mai trecut pe acolo.

Intrarea cu 2 unghiuri de 45 de grade la Colonești dinspre Pitești chiar e bine făcută și mult mai Ok decât ce era la Valea Mare pe același sens prin 2 giratorii și am suportat-o mai mult de 1 an!
Accesul dinspre giratoriul de la Colonești pe DC7 este blocat cu New Jersey din beton.

vm75

^^ Eu cred ca o deschidere a T4 in decembrie pe bretelele scurte din sud ar fi fezabila. Sensul Craiova-Bucuresti ar merge fara probleme iar pentru Bucuresti-Craiova ar trebui sa se iasa la nodul Pitesti Sud, cu întoarcere prin giratoriul din curtea centrului comercial. Mie mi se pare mai realista si mai utila aceasta varianta decat legatura spre Albota, din care pana acum nu s-a executat nimic. Daca politic se doreste, cred ca UMB va executa, pentru ca structurile sunt deja sus, iar la terasamente si asfalt inca se mai pricep. Nodul complet cu A1 probabil nu va fi gata inainte de vara lui 2025

gruia88

Și o mică dezamăgire de pe T2 marcajul median foarte șters abia se vede pe zi , la început era o frumusețe de marcaj  :( .

Ionut

31 decembrie, T4 DEx12, în apropiere de A1.

Tavi