Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 22 Guests are viewing this topic.

User127

Pe CraPi4 în zona DN65A lucrează echipa Zublin. Se pare că s-a rezolvat problema cu ultimii copaci.

GPS

gabi00ro

cred ca deja se ia in calcul imposibilitatea deschidetii tronsonului 3 pana la sf anului, daca nu cumva s-a decis deja asta.
altfel nu vad de ce ai da drumul acum la pasajul de la valea mare. ambele putand fi deschise la sf anului.

gruia88

Eu cred ca tocmai o sa dea drumu anul acesta daca o sa mai tina nitel vremea sa poata sa termine terasamentul lipsa si sa asfalteze unde mai au lipsa.
Ca sa faca legatura intre T2 si T3 o sa dea drumu circulatiei DN65 peste pasaj iar intrarea si iesirea de pe DX12 o sa se faca la nod-ul de la Prielli ,ce putin pana fac legatura si deschid nod-ul de la Valea Mare complet , dupa aceea cand e T3 gata doar dau drumul drept :D .

oneLess

Ca să lucreze jos sub pasajul principal la Valea Mare/DN65 și pe lângă, trebuie să pună în circulație mai întâ pasajul în sine. Nu poți închide DN65 care este și european nici măcar o zi, darămite 3 săptămâni!
Alternative ar fi doar DN6 Caracal/Alexandria și DN64/DN67B Găneasa/Drăgăsani/Pitești pentru tranzit dar nu și pentru traficul local.

Sper să deshidă anul ăsta și giratoriul de la Negreni și pasajul de la Colonești, ambele pe DN65, ambele finalizate, doar marcaje, elemente de siguranță și ceva crâmpeie voință sunt necesare acolo !

hit_man_dany_el

Eu nu înțeleg de ce nu s-au axat pe pasajul ăsta imediat dupa începerea construcției tronsonului 3 și au lăsat atâta timp circulația în modul ăsta aiurea. Acum nici nu ar mai fi trebuit să închidă circulația pe jumătate din centura Slatinei.

miahi

Nu e vorba numai de pasaj, cum zicea si @horatiu.cosma in nodul de la Valea Mare nu este stratul de uzura, deci oricum trebuia inchisa circulatia candva...

GAC

chiar nu e cazul de deschideri in pripa, la jitaru trebuie parcursi niste pasi cu timpii tehnologici aferenti, in asa fel incat sa nu avem iar rampe si tasari dupa inaugurare, mai ales ca zona Olteniei a fost cam umeda in ultima vreme.

archaeus

A fost un live de la Valea Mare unde Grindeanu spune ca in 15 Decembrie constructorul isi asuma deschiderea Tr3. Pe langa alte balarii gen Tr1 si Tr4 gata in 2024

Sursa
https://fb.watch/ocEB7a5a-A/

oneLess

Eu nu am acces la feisbuciuc , dar cred că este ceea ce a publicat The Romanian

Conferință de presă pe șantierul drumului expres Craiova – Pitești

CapitanulPtk

Pe langa multe termene aruncate din burta, singura observatie interesanta: pe tronsonul 1 - 75 de oameni si 70 de utilaje la lucru momentan. Mda. 100% Craiova-CTA doar pe DX/Autostrada la sfarsit de 2024.  :lol:

oneLess

Zublin-ul ăla din pozele de mai sus pare că e o foreză neasamblată, nu ?

User127

Nu sunt inginer, dar pare că e o foreză; așa cum nu sunt ginecolog, dar pot să arunc o privire.
Acolo Dex12 supratraversează DN65A deci se va fora.

oneLess

CraPi4 - Nod Albota/Podu Broșteni
De ieri din satelit

Au început să contureze și breteaua către Podu Broșteni dar s-au poticnit la pădure! De ieri 09.11.2023 :

gruia88

Daca este adevarat ce a spus domnu' Ministru mai sus ca CraPi T4 e la aproape 50% si poate o parte din echipele de pe T3 s-au mutat acolo , poate o sa avem un 2024 frumos si fluidizat pentru ca daca vrei sa pleci Duminica dupa ora 16 la Bucuresti din Craiova sau zonele alaturate coda se intinde dupa localitatea Cerbu pana pe A1 si este jale asa macar mutam coada la intrare in Bucuresti :) .