Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 12 Guests are viewing this topic.

Xmas

[/URL]                  Powered by API/PUM imgur uploader[/img]

Sper sa mearga acum :-[

mike_us

Cred ca nu mai este de domeniul imposibilului ca sa se termine si lotul 4 înainte de lotul 1.

GIV

@mike_us de abia au inceput... vedem la anul

Ionut

Mda, să mai zic că sunt la limita limitei la Jitaru? E 21 octombrie. Incredibil.

mdragos

UMB are sanse sa termine anu asta T3. Va fi ceva descarcare ? Sau deschidere pana la nod Negreni ....

oneLess

Duminica văzută prin ochii lui dvb drone pe Dex12 T1 !

DEx12 Craiova-Pitesti | Tronson 1 | Zona Centura Nord Craiova | 21.10.2023

oneLess

Din filmările colegului @p_mrs, aici se vede cam cât au ridicat terasamentul și gabioanele, în partea asta!

Supratraversare Jitaru | DEx12 T3 |
2023-10-21

T3 | Drum Expres Craiova-Piteşti | DEx12 |
2023-10-10

mike_us

Cred ca cel mai important e sa avanseze cit se poate de mult pe T3. La ultima raportare erau la 84% daca nu pot termina anul asta măcar sa treacă de 90% sa le ramina cit mai puțin de făcut anul viitor. Pare destul de sigur ca pot termina pina in aprilie-mai.

ion59

Nu cred ca isi permit sa termine la anul pe T3. Iar la Jitaru cred ca vor avea terasamentul sus in acest interval de lucru, adica urmatoarele 3 saptamani.

panzer

Tare nu imi place sa vad atatia oameni muncind la un zid de gabioane. Adica aplecati aranjand pietre.
Nu pot proiecta si eu cu "biscuiti" sau alte solutii mai noi?

Alternativ se puteau expropria cateva cocioabe in zona si facut terasament normal.

oneLess

^ Alternativ se puteau face 3 sau mai multe deschideri! Sunt oameni acolo! Nu pare să fie loc nici măcar de un trotuar pe sub pasaj! N-or avea nici biciclete!

survola

Haide, să nu exagerăm, ce trafic va fi pe acolo?

carutasul

Asta voiam să zic și eu, e o stradă din sat, e de ajuns și pentru biciclete și pentru căruțe... sper că e suficient de înalt și pentru combinele de cereale. Gabioanele parcă arată mai bine decât zidurile de beton, deși zidurile pot avea avantajul că devin spațiu de exprimare pentru artiștii locali :)  Problema e că fără un pic de ajutor de sus nu știu dacă reușesc să termine la timp, dar oricum ei probabil o să finalizeze tot restul și o să lase câțiva oameni la lucrarea asta în caz că nu termină, oricum au utilajele pe lotul celălalt la nevoie. E doar păcat pentru utilizatorii finali, că se mai chinuie câteva luni în plus dacă nu termină acum.

oneLess

Ca să fiu mai explicit, sigur nu m-am făcut bine înțeles. Problema mea e că s-a invocat exproprierea. La cum arată proprietățile acolo și la ce bani le dă statul, pot eventual oameni virtual expropriați de acolo ca în locul casei plus teren să-și cumpere 2, poate 3 cabine de toaletă publică portabile. Și o să le pună unde vor ei dacă vor fi tolerați de autoritățile de acolo. Când vorbești de oameni ai străzii, mai ales forțați de societate/comunitate, trebuie să ai și o stradă la îndemână! Eu am încheiat. Delete ON!