Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

danielefr

Quote from: hefaistos on September 12, 2023, 05:23:04 PM15 decembrie care an?
Ca in ultimele opt luni au un progres raportat de la 7 la 25%, adica o medie lunara de 2,25. In ritmul asta intradevar prin octombrie - decembrie 2024 vor reusi sa treaca de 50%.

Ramane de vazut, dar sunt sanse mari sa se ajunga la cei 50% . Oricum raportarea nu este facuta in timp real.
Dupa cum am zis cunosc zona foarte bine si nu este deloc complexa.

oneLess

Are cineva de aici vreo legătură cu  mizeria asta ?

Dacă da, scuze că nu vă întâmpinarăm cu zaibăr și praz da nu știurăm!

amedeog1

^Este un punct de vedere vechi(am citit de mult acest lucru-aproximativ inceputul lui august).

danielefr

Cred ca stadiul fizic actual este puțin peste 25%. Din ce am înțeles o sa aloce mai multe forte după terminarea T3.

danielefr

Sunt convins ca se vor mobiliza foarte bn și dacă vremea va tine cu ei avem toate șansele se finalizare T3 și de văzut un avans foarte bun pe T 4.
Săptămâna aceasta am văzut multe camioane în zona Arges.

Ionut

Acum sunt convins că unii dintre voi trăiți într-o realitate paralelă.

danielefr

Astept sa vorbeasca cei care au fost sau care merg in santier! atunci stiu sa se si pronunte.

Ionut

danielefr

Idiot e cel ce se apuca de jignit.

Ionut

Nu mă omule, ești idiot pentru că:
1. Nu știi cu cine vorbești și pe ce lume te afli dar crezi că știi.

2. Mai și dezinformezi sau minți cu nerușinare.

danielefr

Bine fie ca tine....informeaza tu din drona odata la nu stiu cat timp.
In fine. ti s-a vb frumos , poti vb si tu fr, dar de .....
sa o lasam asa ca devciem de la subiect.

carutasul

nu ar trebui să intervin dar m-au apucat așa niște idei conspiraționiste: trompeta Rusiei la București bagă zâzanie între olteni și moldoveni :) Până acum tema era: "la ardeleni le facem dar în Regat nu" - mi s-a zis de mai multe ori de persoane cu convingeri din zona politică respectivă :)

hefaistos

@Ionut
Iarta-l Maria Ta, ca e nevoie si de bufoni la curtea regelui. 
@danielefr
expresia "Amice, ești idiot..." este pusa intre ghilimele pentru ca e citat dintr-un celebru autor roman (te las sa te documentezi). Si nu se refera la nivelul de inteligenta neaparat, ci la modalitatea in care un personaj o tine pe a lui in ciuda incercarilor celuilalt personaj de la purta o discutie logica cu el.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

danielefr

Ideea e ca mi am spus părerea despre evoluția lucrărilor si unii dintre voi ati venit cu un negativism maxim.
Vb după ce am fost pe tot tronsonul 3 și o mare parte din T4, după ce am vorbit cu șefii de șantier care dacă vreți sa știți sunt cazați la pensiunea unui bun prieten din zona T3.
Nu știu câți din voi au avut contact direct cu mai marii de la UMB.
Asa ca va las sa va spuneți părerea.
Fiecare e liber sa spună ce vrea.

danutzu_1069

@danielefr , io ma intreb daca nu cumva poti evita prescurtarile...
Ok, intelegem relatiile pe care le ai, dar noi aici  pe forum, am acceptat sa ne supunem unor reguli...

Sunt bine venite informatiile inside, dar aici pe forum, desi exista libertatea de exprimare... nu prea ne tutuim ... (..informeaza tu din drona odata...) si nici exprimarea vehementa nu-si are locul... (o anume postare scrisa cu masuscule... de parca ...țipi la noi...)
OK, poti sa ai dreptate, dar exprima-te mai temperat...

end offtopic!

Nodul cu A1 este ca orice nod, nu vad de ce este mult de munca... Nici macar precum cel cu DN1 de pe A0...