Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

oneLess

Azi era data limită pentru depunerea ofertelor pentru licitația CN1055173

ELABORARE STUDIU DE PREFEZABILITATE ȘI STUDIU DE FEZABILITATE Noduri rutiere de descărcare Drum Expres Craiova Pitești pe DN 65 - Colonești și DJ 659 - Suseni

Stare procedură a devenit SUSPENDATA ! Fără explicații suplimentare!

archaeus

Am venit ieri dinspre Pitesti si era liniste, am citit pe alte topicuri ca sunt in saptaman libera.  Voiam sa va intreb: ei au saptamana libera in acelasi timp pe toate santierele sau cei de pe Dx12 saptamana asta, cei de pe A3 sapt viitoare, etc.

oneLess

Din câte știu eu, săptămâna liberă este în aceeași pe toate șantierele UMB.

LE: Și ce iunie fără ploi avem săptămâna asta în zonă!

survola

Quote from: p_mrs on June 18, 2023, 10:28:50 PMFisuri pasaje agricole T2 - 2023-06-18

https://goo.gl/maps/puB3Pdc9MB83vh8MA

Powered by API/PUM imgur uploader
Fisuri ca pe A10, dar fără traficul de acolo.
Cum se repară aici, se reface terasamentul?

Konter

18 luni pentru nici 18 km de drum care oricum sunt 57% gata, intr-o zona de campie. Mda, cnair stie pe ce criterii stabileste termenele

AdrianRO

Ar putea fi ca sa aiba cashflow sa plateasca? Intr un fel scoti din buzunar suma x in 6 luni, in alt fel in 18 luni.

Din ce mai citisem, chiar daca sunt fonduri europene, mai intai plateste statul, dupa deconteaza. Sa mamcorecteze cineva daca nu e asa.

oneLess

E ciudata asta cu 57%. Eu nu cred că procentul real depășește 40%. La DEx6 Brăila-Galați au peste 60% și nu au turnat ciment acolo cât în 2 piloni de la Poarta Sălajului! Nădășelu Zimbor ar trebui să fie la peste 300% pe aceeași scară de măsură!

oneLess

În lipsă acută de zburători la joasă înălțime, cei de la mare înălțime, în speță Sentinel, ne arată că s-a înnegrit până aproape de Jitaru, după parcare, sens Valea Mare spre Negreni!

wint3rboy

Pot sa confirm, fara poze - ca nodul Valea Mare avea ceea ce parea sa fie deja stratul de uzura pus (din mers parea sa fie la acelasi nivel cu stratul de uzura de pe tronsonul deja dat in trafic), pe pasajul peste DEX12 de la Valea Mare era la fel asfalt la nivel de strat de uzura.

La devierea de la Negreni parea sa fie emulsie, asteptam straturile de asfalt si devierea pentru giratoriul din DN.

In rest, se vedea din mers destul de mult asfalt pe portiuni largi (atat cat am reusit sa vad din DN).

Zi faina la toata lumea!

mike_us

Nu au mai fost filmări de mult timp pe lotul 4. Nu se întâmpla nimica acolo?

mirceaeliade

QuoteCompania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării privin modificările aduse proiectului "Drum expres Craiova-Pitești" pe tronsoanele 3 și 4, propuse a se realiza pe teritoriul administrativ al județelor Olt și Argeș.
http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/anunturi/anunturi-de-mediu/%E2%80%9Cdrum-expres-craiova-pite%C8%99ti%E2%80%9D

Jacob46

La pagina 21 apare asta:

"Se modifica linia rosie la km 70+870 unde drumul expes intersecteaza, strada Electricienilor din localitatea Jitaru, pentru asigurarea continuitatii aceteia s-a propus realizarea unui pasaj cu o lumina de 14 m. Pentru realizarea acestui pasaj s-a modificat linia rosie astfel incat sa se asigure gabaritul de 5.0 m la supratraversarea strazii. S-au luat masuri pentru limitarea amprizei, unde sunt prevazute ziduri de sprijin pentru limitarea amprizei in zonele construite"

La fel si la pagina 93:

"Se impune realizarea unui Pasaj pentru asigurarea continuitatii Drumului Expres peste Strada Electricienilor. In Cerintele Beneficiarului a fost solicitat un Pasaj peste Strada Jitaru cu o lumina de 12m si asigurarea unui gabarit 5.0 m. De asemenea au fost solicitate ziduri de sprijin pentru limitarea amprizei in zona caselor."

Ce ar trebui sa intelegem de aici? Ca CNAIR a cerut modificarea si ANPM urmeaza sa evalueze daca trebuie revizuit acordul de mediu?

dr4qul4

da. Inseamna ca s-a rezolvat. La ANPM e doar o formalitate, fiind in localitate. Acum sa vedem ca le vor semna si aditionalul pentru costuri. Dar nu e o suma foarte mare.
De altfel, azi se lucra pe mare parte din lotul 3. In schimb lotul 4 pare abandonat. Stiu ca nu e vizibil din DN, dar la ALbota inca nu e nici o miscare. De conexiunea cu A1 nici nu mai are rost sa zic ceva.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

archaeus

dr4qul4

nu au AC pt nodul cu A1 dar nu inteleg de ce intarzie atat...
In schimb au AC pt drumul de legatura - centura Albota...si nici acolo nu misca nimic.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist