Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 10 Guests are viewing this topic.

Tavi

Cele patru structuri avansează bine la Valea Mare.
De pătrunjelul de pe deal (viitor debleu) ce să zic? În mod UMB normal acolo e gata într-o săptămână cu patru excavatoare și cinșpe basculante.
Mă gândesc că nu au unde să pună pământul scos de acolo... deocamdată.
Chiar nu sunt griji pe T3!

oneLess

^ Pot să ducă la Focșani pământul ăla!  :D

Pe mine mă îngrijorează faptul că au destule terasamente de protejat și nu se vede până acum nicio intenție de asfaltare!
Pe DEx6 la fel, terasamente la greu neprotejate pentru iarnă! Pe A0N2 asfaltau după 3 luni! Nu cred că au o singură fabrică de asfalt, aici pe T3 se văd probe de asfalt!

CapitanulPtk

Bun, situatia la zi:

- Tronsonul 1: nu se mai misca nimic de luni bune (trec destul de des pe centura Nord) - S. Grindeanu nu pare prea hotarat cu rezilierea, chiar si cand o sa vina al 3-lea certificat negativ.
- Tronsonul 3: nu am vazut sa fii protejat terasamentele. Ritmul a scazut, au mutat o parte din utilaje si oameni pe AO. Nu pot intelege de ce au decis sa mearga pana la asfaltare pe A0 in 2 luni, iar aici pe DX TR3 sa nu vedem nimic la negru.
- Tronsonul 4: miscare slabuta, S. Grindeanu arunca o ineptie ca va fi gata la sfarsitul lui 2023. Banuiesc ca nu il crede nimeni.

oneLess

CraPi4 - pentru optimiști - rețele electrice cu stâlpișorii lor - sursa Sentinel

Nod Albota Găneasa - are AC dar are și păduri în orice direcție luată la întâmplare!.

Nod rutier A1 - nu are AC dar are riverani.

Aici DEx12 va trece peste trei DC-uri. Unul singur are pasaj în proiect, cel de sus, celelalte 2 CNAIR le vrea astupate, ele fiind strada principală a 2 sate și legătura directă cu Pitești-ul.
Bineînțeles o poți lua în direcția cealaltă și să intri pe autostradă. Să amortizeze localnicii viitoarea taxă de autostradă care nu le-ar trebui poate! Sau vor să ducă cu căruța la Pitești la târg!

Dar eu nu cred că scapă fără 3 viaducte prostu' satului. Cum ar fi să vină unu să astupe Magheru că face el acolo o cale ferată!

Pariază cineva cam cât va dura? A zis cineva 2023? Grindă tu stai jos că ai casei n-au voie să parieze!

Pe T3 deși avem AC avem un astupuș dinăsta la Jitaru! Pariuri?

LE: Nod Albota da, nu Găneasa, e a doua oară când îl botez, nu-mi iese nici acum din cap triajul!  :D

dr4qul4

cred ca ai vrut sa spui Nodul Albota! La Ganeasa avem deja DX
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

archaeus

Astazi am avut drum Craiova-Bucuresti si se lucra sustinut de la Valea Mare pana la Colonesti, atat la dus ( pe la 11:00 ) cat si la intoarcere (pe la 19:00), multe basculante atat pe aliniament cat si pe DN65 (terasamente pe vremea asta?). Se lucra la armarea placii la Valea Mare si la inca cateva poduri care se vad din DN.

(GPS)

Siciltir

Se pare că aici am rămas fără aviație, Marius si Daniel n au mai filmat deloc în ultima perioadă.

Tavi

Pe acest segment nici o emoție. Singura întrebare ar fi doar dacă reușesc sau nu să protejeze terasamentul până în Crăciun. Eu cred că da  :)

p_mrs

panzer

Bine ca s-a reparat drona, ca incepuse sa ne fie dor!  :p

Multumim.

miahi

Multumim pentru update si filmare!

Pareri despre noua forma de relief aparuta in nodul cu DN65 ? Inital am crezut ca e temporar depozitul de pamant acum vad ca pare definitiv si tot ia proportii, din filmare pare cel putin la fel de inalt ca pasajul peste DEx .

Vin si cu prima propunere de denumire: "Movila lui Dorin", puteti sa adaugati daca aveti inspiratie :) .

archaeus

L-am vazut acum pe Pistol la stirile TVR, a spua ca vor rezilia cu TS...Ne ducem in 2025cu lotul asta?

Ionut

Cine știe? Dacă se reziliază ar fi cam 3 luni de expertiză plus lansare licitație. Apoi să zicem un an de licitație. Apoi cam 18 luni de execuție cu un constructor decent, vreo 12 cu un constructor super serios. Deci... 18-24 luni din momentul rezilierii într-un scenariu realist-optimist.

Dar atenție. Rezilierea, dacă se va face, va fi făcută abia prin februarie/martie. Nu cred că o să-și asume pistol să semneze înainte de asta. Deci 2025 ca popa.

P3trut

Parca era ceva lege sau proiect de lege ca urmatorul castigator al licitatiei sa preia lotul in urma rezilierii. Nu cred ca se aplica aici dar exista, adica e pe bune, se aplica la contractele semnate anul acesta, de ex.?