Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

naivu

Quote from: timisoreanul on November 06, 2022, 05:45:38 PME dificil de luat o decizie in situatia asta si nu stii cum e mai bine sa procedezi.
Cand nu stii cum e mai bine, cel mai bine e sa urmezi legea si contractul.  :)
Beneficiarul sa isi faca partea (exproprierile/relocarile/avizele de pe traseu, ca oricum va fi nevoie de ele si pt viitorul Constructor), sa aplice penalitatile prevazute in contract la termenul prevazut in contract, dupa care sa rezilieze contractul conform prevederilor contractului!
Si mie imi pare rau dupa Tirrena, pana in 2018 era un constructor de top, (in caz ca nu a avut deja loc, merita o discutie serioasa in privat cu CNAIR/MT/etc in care sa se caute solutii), dar daca nu merge, nu merge, are si institutia rezilierii rolul ei  :) .

hefaistos

^^
Nu e vorba ca TS s-a supărat pe CNAIR și nu vrea sa muncească. Interesul TS este sa factureze beneficiarului și pentru asta trebuie sa execute. Nu exista varianta sa pui presiune pe beneficiar ani de zile prin neexecutarea lucrărilor. Deci e o problema de putință nu de voința. Care ar trebui lamurita între cele doua părți. Din păcate CNAIR, prostul de serviciu, nici nu are instrumentele necesare unei astfel de discuții.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

dongiulliano

Salutare,
Am inteles ca tronsonul 4 Colonesti - Oarja, ar avea o bretea de legatura cu DN 65 in zona localitatii Albota. Stiti cumva exact care este locul de jonctiune cu DN 65 in Albota? Exista vreo harta? Multumesc mult.

oneLess

Nu se leagă la DN65 nodul chiar în Albota!
Nod Albota

stangabriel

Astăzi,  11 noiembrie 2022, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ:

Hotărâre a Guvernului privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, aprobarea listei imobilelor proprietate publică a statului, precum și a listei imobilelor proprietate publică a unităților administrativ – teritoriale, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național "Drum Expres Craiova – Pitești și legăturile cu drumurile existente", Tronson 4.

https://www.mt.ro/web14/transparenta-decizionala/consultare-publica/acte-normative-in-avizare/4254-hg11112022diri

mike_us

Pe harta Cestrin lotul 3 a ajuns la 53% (+4%) si lotul 4 e la 5%.

mirceaeliade

Ai uitat sa mentionezi ca T1 a crescut cu un impresionant +0.24%. In ritmul asta T3 ii va lua fatza la T1 inainte de sfarsitul anului, pe la 56%.

oneLess

Acum 2 zile s-au împlinit 2 luni de la filmarea lui Marius pe T4.
Am vrut să zic ceva atunci dar a apucat să mă ofilească estimarea CNAIR cu 5%.

archaeus

^
nici nu cred ca vedem ceva pana la primavara pe T4 ...

mike_us

@mirceaeliade Cred ca e deja evident pentru toată lumea ca lotul 3 o sa fie gata înainte de lotul 1. In ritmul asta UMB termina lotul 3 undeva la vara. Singura întrebare e daca nu cumva si 4 o sa fie gata înainte de 1.

hefaistos

:D  :D  :D
Uita-te la pariul de mai jos. L-am pus acum aproximativ un an.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

oneLess

De joi se cam pun ploile prin zonă. Salut Marius!  :D

p_mrs

DN65

DJ574

DJ574