Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Earthchild

Poti spune mai mult?
UMB vs TS...

Quote from: p_mrs on October 15, 2022, 03:58:04 PMTronson 1 | Balș Vest - Craiova | DEx12 | 2022-10-15

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

reed

E vizibil si de la 11 km
(GPS)

(GPS)

GIV

Quote from: dcr965 on October 16, 2022, 08:22:11 PMNu știu dacă UMB ar avea ceva avantaje dacă l-ar da în funcțiune complet, mai devreme,
se vede ca suntem deficitari in a conduce civilizat.... ce relevanta are daca pe umb ii avantajeaza sau nu ca ar da pasajul in circulatie?
relevanta e pentru toti cei care ar fi putut trece prin acel nod intr-un mod mai confortabil..si pana la urma mai sigur..

alexd4u2

Confirm ca trecerea prin nodul rutier Valea Mare nu este cea mai placuta, chiar daca personal, am avut noroc tranzitand drumul in weekend. In rest, este o reala placere sa mergi pe DEx12.
Drumul Expres DEx12 - Centura Slatina | Valea Mare - Ganeasa | 15.10.2022

p_mrs

Largire DN65 Slatina + Nod rutier DN65-DEx12 T3 | 2022-10-19

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

NGC

Zilele trecute a fost lansata pentru a patra oara licitatia "Prestari serv. de proiectare constand in elaborare Studiu de Fezabilitate, Pth de executie inclusiv PAC, Detalii de executie, asigurarea Asistentei Tehnice pe parcursul exe. de lucrari si in perioada de garantie a lucrarilor executate pentru obiectivul de investitie DRUM DE LEGATURA PENTRU SPORIREA CAPACITATII DE TRAFIC INTRE DN6 (ZONA UZINEI FORD) SI DRUMUL EXPRES CRAIOVA PITESTI (TRONSONUL 1)".

Valoare estimata: 1.260.504,00 RON fara TVA

Termen depunere oferte: 21.11.2022

Valoarea estimata a fost tot timpul aceeasi. Oare de data asta o fi cu noroc? :lol:

Tavi

Îmbucurător! Mai puțin acea mică alunecare de la Mogoșești (min. 10.13).

oneLess

De asta zici ?

Cred că o rezolvă numai din rigole, nici nu are sens să se dea telefon echipei de pe A3 :

paullie

Stau si ma intreb cum a facut Branestiul nod cu A2 si CJ Olt nu e in stare de un nod la DJ677 si altul la Colonesti?

Tavi

@oneLess : de aia zic. Să știi că pare mică de sus dar nu este chiar așa. Debleul acela este destul de adânc.
Oricum, nu este Oiejdea2 și UMB nu este aktor (cu litere mici intenționat în semn de "respect" pentru prestațiile de până acum pe A3 în București, A10 și, mai nou, și pentru A0).

p_mrs

pasa_andrei

Felicitari UMB, fara emotii la T3 pentru 2023.

KnX

Mulțumim pentru veștile video de pe T3, Marius!
Sunt mereu binevenite.
Din ceea ce am văzut, este clar că nu au ,,tras" prea tare nici la trecerea/viaductul peste DN65 (se află încă la faza de armare), nici la debleul ăla mare. Cred eu că fiind ei oricum în grafic cu lucrările pe T3, alte proiecte au devenit prioritare și își concentrează forțele și resursele acolo.
Cum ar fi pe cei 19 Km de pe Centura A0N Lotul 2, unde au rupt iar toate normele, sau pe A7 la Focșani.
În ritmul cu care se mișcă acolo, e posibil să dea gata Lotul 2 până în vara anului viitor, deși termenul contractual este iunie 2024.

Oricum ar fi, cred că se vor încadra în termenii contractuali și pe T3 ai DeX12.

JohannDB

Aseară, venind de la Craiova, când am intrat pe DEx12 la Balș, m-ia trecut prin cap că și UMB-ul are bucățica lui de muzeu... De la km 19+ vreo 700 înapoi spre Craiova la km 17 + vreo 500.... Bravo T.S !