Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 8 Guests are viewing this topic.

GIV

@hefaistos   s-a depasit faza cu rezilierea.. probabil vor sa finalizeze t3 prima data, oricum pe t4 parca nu au ac pe tot lotul

archaeus

^^
Esti cam optimist, poate voiai sa zici Craciun :) oricum fara nodul Albota T3 poate fi exploatat pana la Negreni

Tavi

Da, măcar Valea Mare - Negreni să le iasă și orice TIR scos dintr-o localitate este un câștig pentru toată lumea.

archaeus

https://www.facebook.com/watch/?v=3312197129101639

De pe facebook DRDP Craiova

"🦺Constructorul nu este mobilizat în santier!
💵Obligațiile financiare ale CNAIR, către Antreprenor au fost îndeplinite în termen pe tot parcursul contractului.
📝 În zilele următoare CNAIR va emite o nouă serie de Certificate Intermediare Constatatoare.
❗Reamintim că Antreprenorul Tronsonului 1 al DEx 12 a primit deja (în urmă cu 3 luni) un Certificat cu concluzii negative din cauza mobilizării slabe și a evoluției foarte lente a lucrărilor."

In curand autostrada macilor reloaded ...  :|  :(

CapitanulPtk

Nici macar nu mai mimeaza ca lucreaza ceva. Cred ca devine clar si pentru ei ca se va rezilia. Optimistic, cu o reziliere in Ianuarie si reluarea licitatiei, mai devreme de 2024 toamna nu vom folosi aceasta bucata de DX. Macar scapam de aceasta ramasita de companie.

dorum

Trebuie neaparat reziliat... astia nu termina VO TM si CraPi1 nici in 2025...avem toate sansele, cu tot cu perioada de relicitare, sa vedem gata loturile astea in 2024. Plus ca Adio, PA si la gara cu TS!

Duta C

Daca nu ma insel...parca pe facebook spunea dl Scriosteanu ca prin octombrie reziliaza cu TS peste tot daca o tin tot asa.Si ei sunt incapatinati si tot asa o tin!

paullie

Acuma intreb si Io pentru un prieten, pâinea si cutitul rezilierilor este la Scriosteanu?

Tavi

Hai că i-am iertat cu debleul abandonat :D

Ionut

Ionut

Tot nu înțeleg de ce este debleu abandonat. Cum adică abandonat?

paullie

A durat destul de mult pâna l-au atacat si ar fi putut sa dea impresia ca l-au abandonat.

GIV

eu nu prea pot intelege de ce au intarziat atat de mult cu acest pasaj. tin minte la un momendat ca au facut forajele pt pile dar s-au oprit..