Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 9 Guests are viewing this topic.

carutasul

Dar era o bucată pe care TS începuse timid să pună asfalt parcă, nu a mai continuat? Că parcă nu am mai avut o filmare completă de multă vreme ...

oneLess

Gazeta de Sud

QuoteOamenii blocaţi de DEx Craiova – Piteşti se aleg cu drumul pietruit

Oamenii blocaţi de DEx Craiova – Piteşti se aleg cu drumul pietruit. De mai bine de o jumătate de an, oamenii care locuiesc pe Tarlaua 74, la limita dintre municipiul Craiova şi comuna Gherceşti, se confruntă cu o situaţie inedită: au rămas fără drum de acces la Centura de Nord, din cauza lucrărilor la tronsonul I al Drumului Expres Craiova – Piteşti.
... ...
Oamenii blocaţi de DEx Craiova – Piteşti se aleg cu drumul pietruit. Un milion de lei de la CJ Dolj pentru 3,5 km de drum
... ...

dumbravaandrei

Avanseaza incredibil de bine si se vad clar rezultatele gandirii pe termen mediu si lung, atunci cand s-au apucat de T2.

Cred ca poza asta spune totul:

oneLess

Mulțumim Marius! Ultimele 2 poze sunt din jumătatea cealaltă a T3-ului, de la Pișcani. Mai pe seară ?

Pe bucata asta au 2 viaducte cu grinzile neridicate, restul pasajelor sunt toate deja suprabetonate. Beton!

Hai cu giratoriul!

Tavi

Chiar waw!
Cu structurile stau mult mai bine pe partea dinspre L4. Mai au grinzile și predalele de pozat în două locuri și câteva sferturi de con. Multe au și plăcile de racordare executate.... Feerie!
Nici la terasamente nu este rău în unele deblee este și iarba răsărită pe stratul vegetal.
De ar reuși până în iarnă să le protejeze măcar cu balast stabilizat și emulsie bituminoasă dacă nu chiar cu asfalt  :)

Akittaqi

Si putin mai departe de filmarea lui Marius

Tavi

Rămân totuși două zone ciudate pe CraPi L3. Ciudate în sensul că sunt fie neatacate, fie atatacte și întrerupte de mult timp. Ambele situații sunt nespecifice acestui antreprenor (UMB).
Concret, este vorba de zona Jitaru și de zona Valea Mare.
Dacă la Jitaru ar putea să fie vorba de o expropriere la Valea Mare e un mister. Acolo au decopertat dar nu au mai săpat debleul.

rocklee

A dat cu ceva vreme in urma ...ceva explicati cu privire la acele zone ...gazoductul Brua si inca ceva ..
 O:-)

Tavi

Mulțumesc @rocklee !
Scuze dacă am scăpat discuția asta.

oneLess

Aici e la Jitaru ? Unde avem predale fără structură ?

Aici la Valea Plângerii nu mi se pare suficient de decopertat și mai avem și un stâlp

Tavi

@oneLess : Da, la Jitaru la acea zonă mă refer. Peste acel drum nici harta API nu prevede supratraversare.

La Valea Mare mă refeream la celălalt versant.