Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 12 Guests are viewing this topic.

hefaistos

Nu inteleg de unde atata graba.
Finalizarea pasajului nu imbunatateste aproape de loc fluenta traficului. Lucrurile bune s-au petrecut deja prin deschiderea completa de aici pana dincolo de Bals. Asa ca, rabdare.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Sealand01

Eu cred ca traficul va fi și mai tare dat peste cap odată cu deschiderea.
Mulți care s-au obișnuit sa faca stânga în primul giratoriu Pit->Craiova vor face și acum+ cei care nu știu toți se vor trezi fie prin șantierul T3, fie mai rau, cel mai rau, pe contrasens. Acum te plimba balizele și tot sunt șoferii "amețiți"

Edit: Eu i-aș da drumul odată cu t3. Nu vad nicio soluție care sa fie bună

FlorinR

Cei care s-au obisnuit sa faca stanga la primul sens se vor dezobisnui repede pentru ca nu vor mai putea intra pe acolo, toti  fiind obligati sa mearga pe pasaj. La deschiderea pasajului intrarea pe breatea va fi interzisa, pana la deschiderea lotului 3 cand pe acolo se va intra pe lotul 3.

oneLess

Mie mi se par îmbinări cu multe șuruburi fără urme de sudură.
Și între cele 7 segmente de grindă metalică puse cap la cap și între traverse și segmente.
Și îmbinările făcute jos pe pământ și cele care le-au făcut sus la înălțime arată la fel.
O și suda mai încolo poate.
Grinzile și traversele arată oricum diferit față de cele de la Olt și Olteț.

danutzu_1069

Daca sunt imbinari cu suruburi si placi, asa vor ramane...

CDV07

https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100155546

A apărut licitația pentru serviciile de pază pe DEx12, pe o perioadă de 4 ani.

oneLess

Quote... Serviciile de pază se executa pentru un numar minim de 1 posturi si un numar maxim de 3 posturi, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an pentru Bazele de Întreținere și Centrele de Întreținere și Coordonare ( CIC), aferente fiecarui tronson de drum, administrate de C.N.A.I.R — S.A ...

p_mrs

paullie

Pfoaaa 5 minute sa aseze un rând de predale. Astia sunt din cu totul alt film. Pâna sâmbata seara termina si suprabetonarea.

ion59

O placere de urmarit fimarea! Personal suficient, corpul autostrazii format, structuri avansate, deja testare asternere asfalt! Ar trebui ca portiunea Negreni-Slatina sa fie gata undeva la sfarsitul verii urmatoare. Parerea mea!

danvoicu

Mie imi pare ca la pasajul de la min 14.03 trebuia invers DX peste DJ657. Daca nu logic macar prntru a evita diferentele de nivel. Si cubele de pe traseu, se vede ca puteau fi mult mai line.

danutzu_1069

^ Dar costurile pentru a "ridica" DX peste DJ?

john_maddox

^
tot pe sub DJ era si la intersectia cu Scornicesti si au modificat proiectul si au trecut cu DEx pe deasupra, ne gandim ca asa puteau face si aici fiind o situatie asemanatoare...dar ei stiu mai bine de ce nu au facut asa

Tavi

Cred că dealurile de la Pișcani și Mogoșești sunt de vină!
Oricum debleurile de la Mogoșești sunt spectaculoase. Probabil la fel vor fi și la Valea Mare ... unde pare să fie ceva blocaj...