Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

daniel321

ijwtsh

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson4 Reparatie Dc UMB

alexd4u2

DEx12 Bals - Satina, acum si cu Google Maps traffic values  :) :

GIV

ar fi interesanta o comparatie pe maps a traficului inainte si dupa deschiderea traficului pe tot t2

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson2 Lot1 2 UMB Valea Mare Bals 12072022

Ionut

Aoleu eu sunt obișnuit cu drumurile... dar la Valea Mare m-a amețit binișor. Ori poate e de vină și viteza clipului dar chiar și așa... :headache:

Sorinus

Am trecut azi pe la Valea Mare si noroc cu waze-ul, ma panicasem ca m-am pierdut

daniel321

Trebuia o filmare normala originalul are viteza mai mare, :D pana se va termina podul asa se va intra dinspre pitesti spre Craiova

Powered by API/PUM imgur uploader

Sealand01

Dar cam asa va fi și după ce se face pasajul, ba mai mult, eu cred ca va fi mai rau, mulți probabil vor vrea sa între pe dx de la primul giratoriu, acuma te duc semnele, bine, probabil vor bloca foarte bine breteaua ca să nu se trezească șoferii printre betonierele portocalii pe șantierul Tr3  :lol:

daniel321

Traseul va fi la fel doar ca mai drept si fara balizele de semnalizare

Sorinus

Am trecut in weekend dus-intors, pe langa faptul ca arata f bine, am intalnit la intoarcere 2 caini vii, ce o ardeau pe banda 2 sensul spre Pitesti, cam in zona parcarilor de dupa podul peste olt. Am intalnit si un prieten de-al lor, deja tocat. Cred ca sunt ramasi de pe vremea santierului, gardurile arata bine.

p_mrs

Nod rutier Valea Mare DN65 | DEx12 T3 | 2022-08-18

mike_us

Frumos e bine ca nodul de la valea mare progresează si o sa fie gata anul asta. Sa speram ca o sa tina o mobilizare buna si pe restul lotului 3 sa îl vedem gata pina la vara următoare.

oneLess

De pe DN65 din mers, azi la prânz, la Valea Mare nu au ridicat încă nicio grindă, în schimb la Colonești erau toate grinzile sus cu predalele montate .