Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Fulgerica

Quote from: Sealand01 on August 08, 2022, 07:43:03 PMTot t1 e problema, daca se ajunge la reziliere doar dacă licitează și câștigă umb, iar dacă nu se reziliază, daca reușesc italienii sa se adune puțin lunile astea pana în iarna.
Ultimul update primit de la Grideanu a fost ca TS a obitinut banii de la banci sub forma de credit si ca de saptamana viitoare se vor vedea rezultate in teren (gen mai multi oameni, utilaje, etc). Sa vedem ...

mirceaeliade

Constructia lotului 2 DEx12 de la OIL pana la deschiderea ultimei jumatati:
https://imgur.com/a/Z3uDbiB.gif

horatiu.cosma

Deocamdată pe T3 și T4 nu e full power, deci nu vad motive de optimism excesiv cu deschiderea ambelor in 2023.

Pe T3 capătul dinspre T2 in acel prim debleu și acea acea primă vale stadiul e unul super incipient, debleul cu conducta BRUA e blocat până termina CNAIR cu UMB cearta pe cine plătește gazul pierdut pentru întreruperea conductei ca sa conecteze conducta relocata, iar faptul că nu vedem un metru de asfalt pe mulții km de terasamente/deblee finalizate nu e o veste bună, e clar o problema undeva pe fir cu bitumul.

Iar pe T4 proiectul tehnic încă nu e aprobat, fiindcă încă nu e clar dacă modificările de soluții la nodul cu A1, la drumurile de legătură de la Albota și utilitatile suplimentare se încadrează in rezervele de implementare. Iar stadiu în teren e absolut incipient pe 75-80% din lot, cam cum era CraPi3 anul trecut pe vremea asta și la care sperăm azi să termine in 2023 daca dau puțin drumul la asfalt și la punctele întârziate.

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson2 Lot2 1 UMB Bals Slatina Valea Mare Pitesti 01082022

Sealand01

Mulțumim pentru filmare, șantier abandonat. 17 oameni cu tot cu șoferi 

Fenrir

Multumim Marius.
Nu stiu de ce dar am asa o vaga impresie ca pe santierul ala se fura ca-n codru. Daca ma duc si intreb de motorina sigur nu ma intorc cu mana goala.
Dezorganizarea, dezinteresul si incompetenta sa vad parca mai clar din drona.

carutasul

Cum nu prea mai am speranțe că structurile o să le văd vreodată făcute de ei, mai bine s-ar mobiliza să pună stabilizatul acolo unde se poate ca măcar să nu dea înapoi cu ... avansul :)

reed

^^^ cumpara UMB motorina poate  :lol:
Dezolant.Trebuia reziliat dupa ce a facut Olguta si Liviu poza cu bordura.

raulbogdan23

Cred ca putem spune ca T3 a ajuns T1 din urma.

archaeus

Bai si cand te gandesti ca e banal lotul asta, n-are nici tunele nici ecoducte nici cine stie ce viaducte... rusinos ca niste institutii ale unui stat sa nu poata sa le faca nimic!

carutasul

^^ atâta că pe T3 au toate grinzile făcute :)

EugenRo

T1, REZILIEREA !! Ce se mai asteapta in 2022!?  :madwife:
Macar ar putea sa treaca iarna si primavara cu relicitarea.

reed

Apare acuș iar italianu' si zice ca n-au gasit apa ptr betoane ca e secetă,dar ca vor face tot posibilul sa recupereze la iarna ,ca vor putea topi zapadã.Sunt mizerabili tare

pelan87

Un lot care seamana leit cu cel al prietenilor nostri de la Aktor de pe Sebes-Turda  >:(
Sansele sunt din ce in ce mai mari ca toate tronsoanele UMB (inclusiv tronsonul 4) sa fie gata inaintea tronsonului 1. Iar daca se rezolva repede cu birocratia pentru capatul dinspre A1, sansele vor fi maxime.