Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 9 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

^^ Exclus!!
Daca nu apar semne de circulatie, fiind intersectie nedirijata.... ghici ce regula se aplica....

Altfel, cu indicatoare este cam greu de hotarit care sa fie drumul prioritar....

oneLess

Eu cred că nu deviază mâine DN-ul odată cu deschiderea DEx-ului. E pregătită devierea DN-ului ca să fie gata pentru când o să aibă nevoie, după asfaltarea pasajului, estimez eu maxim 2 luni, deviere necesară pentru a construi rampele pasajului definitiv și să nu încurce atunci circulația DEx-ului cu marcajele temporare pe care le-ar face atunci dar care acum sunt făcute deja preventiv. Deviere pentru 3..10 zile. A DN-ului. Cât să dureze câțva metri de legătură la rampă să le facă ? Peste 2 luni. Vedem. Numai astăzi nu e mâine!

danpandrea

Va fi exact ca la Alba Iulia Nord, când au dat în folosință fără să termine pasajul. Acolo era pus un semn de "cedează", dar nu toată lumea l-a văzut, motiv pentru care am văzut în filmări câteva accidente evitate în ultimul moment.

Fenrir

Logic mi se pare ca cei care circula pe DeX sa cedeze trecerea celor care vin din stanga pe breteaua care altfel va fi blocata de traficul de pe DN.

Daca regula se va aplica invers, adica cedeaza trecerea pe bretea, vom vedea un dop lung pana la sensul giratoriu in primele 10 minute de la deschidere  :lol:

archaeus

Au reusit sa faca o treaba "romaneasca"...sa vezi tamponari acolo!

snackhunter

Stie cineva la ce ora este deschiderea mâine?

Am drum spre Bucuresti si tare imi doresc sa nu trec prin Slatina. Poate reusesc si o filmare la bord.

Fulgerica

Pe pagina lui Irinel scrie maine dimineata + a postat un film cu intreg lotul de la volanul masinii. (Sursa: https://www.facebook.com/IrinelScriosteanu/videos/1036328200582841)

Un minus pe care il consider eu , sunt panourile informative cu directile. Nu stiu cand o sa ajungem sa avem si noi pe panouri gen: Slatina (sud) sau Slatina (est/centru)..etc

SniperGuy

Din filmarea d-lui Irinel, se pare ca au schimbat modalitatea de a iesi de pe DEx.

Powered by API/PUM imgur uploader

CDV07

Știe cineva dacă s-au deschis parcările de scurtă durată de pe lotul 1? (Scuze că schimb puțin subiectul actual, dar nu știam dacă le-au deschis între timp pe lotul 1).. . Mulțumesc frumos!

Ionut

Teoretic da, ar trebui dimineață să deschidă.

hvm

Nu inteleg care e problema. Marcajul e cat se poate de clar. Linie discontinua care din cate stiu eu inseamna asigurare si cedare a prioritatii.

Si mie mi se pare absolut normal sa fie asa.Pe DN ar trebui sa fie mult mai mic traficul decat pe Dx si e mai odihnitor pentru toata lumea sa lasi 2-3 masini care trec pe DN sa circule si apoi sa mearga tot cardul de pe DX decqt sa pui 3 masini care vin pe DN sa astepte pana trec toti de pe DX.

Eventual in loc de semn temporar sa fie pus un semafor de santier cu galben intermitent pe timp de noapte.
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

gxg29

Dincolo de marcaj care este evident, exista si regulile de iesire de pe o autostrada sau drum expres si intrarea pe un alt drum......
Aici nu avem o continuare a DEx ci o descarcare a acestuia intr-un drum national printr-o "bretea" ... deci prioritate au cei de pe DN care nu pierd prioritatea chiar daca au deviat traseul (si cum o sa aibe si dupa ce se termina pasajul) iar cei ce ies de pe DEx vor acorda prioritate la intrarea pe DN. Simplu si fara semne. Cine credea ca putea fi altfel... asta e.

Tony7Y

Eu nu ma asteptam sa vad o romaneasca dinasta aici. Ma asteptam sa fie in continuare traficul deviat pe unde e si acum pana e gata podul. Dupa, mutat traficul pe pod si se putea lucra sub.

Aici prevad multe accidente.
O sa fie destui care indiferent de semne, o sa vina cu viteza de peste 120-130 km/h pana la iesire, dupa care o sa incetineasca pe la 70-80 km/h in zona cu devierea. Multi o sa intre la tupeu si o sa incerce sa taie fata masinilor ce vin dinspre DN.

Ma astept sa fie altii care nu o sa realizeze ca trebuie sa cedeze trecerea si o sa puna frana brusca si atunci dumnezeu cu mila pentru cel din spate.

Poate ma insel si solutiile au fost regandite astazi si schimbate radical fata de ce am vazut in ultimele filmari.

dr4qul4

trebuie un mare semn de cedeaza acolo, altfel, multi vor crede ca se aplica regula prioritatii de dreapta!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

horatiu.cosma

O să desfac o șampanie prima dată când nu o să îi mai surprindă pe CNAIR deschiderea unui drum nou și o să aibă pregătite contractele de pază/întreținere în spațiile de servicii. Se vede în filmare pe indicatoare că vor fi închise și cele de pe T2.2.