Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 13 Guests are viewing this topic.

oneLess

^ După mine efortul ar fi condus la asfalt pe ambele sensuri acum și panseluțe fericite crescând deja pe margine.

Dar, cum zicea nenea ăla de la DRDP Olt acum o lună chiar, nu mai e mult până la 1 august +/-.

p_mrs

Tronson 2 Lot 2 | Piatra Olt - Valea Mare | DEx12 | 2022-06-27

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

Fenrir

Multumim @p_mrs. Superba filmarea iar pozele sunt right on the f money.
Incep sa cred ca daca nu se aliniaza astrele si se petrece vreo minune pana la inceputul saptamanii libere, termenul de 1 august devine tot mai realist din pacate.

Dominik

Intr-o luna au timp sa termine lucrarile in toate punctele critice, numai bn sa fie gata in August cand incep concediile.  :)
You're in Steelers Country

ioji

Pentru cine foloseste, ieri s-au actualizat hartile de la TomTom, un update major, acum si TT ruteaza pe noua centura a Balsului, exact ca si Waze.

AdrianRO

Domnilor, care pare să fie noul termen pentru deschidere? 1 August?

Skynick

12 August - inainte de Sf Maria. In Ro, inaugurarile trebuie legate de lucruri sfinte, alegeri sau calendarul ortodox. Totu-i organizat.

dcr965

Păi si 12 August ce condiție îndeplinește? Ca așa si 31 Iulie e înainte de Sf. Maria

mitsu

Asta cu 12 august e spusa in gluma sau exista o informatie in sensul asta? Ca mi se pare ca se lungeste cam mult cu 12 august.

oneLess

Ca să încheiem prostia asta:
Singura, dar singura informație apărută până acum care poate fi considerată oficială a fost la început de iunie
de la un nene de la DRDP Olt care estima într-o filmare o deschidere la sfârșit de iulie - început de august.
Nu există altă informație apărută în spațiul public de la o sursă competentă.

mirceaeliade

p_mrs

Subtraversare Găneasa | Relocare CF | DEx12 | 2022-07-01

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)