Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 14 Guests are viewing this topic.

archaeus

Dezamagitor e putin spus. Pare un santier semiabandonat, am avut mai multi muncitori in curte cand am renovat casa.
Multumim @daniel321 pt filmare!

Fenrir

Le place asfaltul dar nu pe tronsonul lor :lol:
@daniel321 multumim.

adyneamtu

Zero oameni la armături. :bash: I-a luat UMB pe toti?
Întind pământ în rampele podurilor dar n-au culeile gata, ziduri de sprijin...

Au început cu zid de sprijin din beton și mi se pare că vor continua cu biscuiți la rampele de la Centură.

Duta C

Dezolant TS.Le-a crescut iarba pe terasament! :(

p_mrs

Tronson 1 | Bals Vest - Craiova | DEx12 | 2022-05-31

oneLess

Mulțumim băieți pentru filmări.

Ziceți voi că lâncezesc TS.
Între cele 2 filmări au ridicat 10 grinzi la Centura de Nord și au udat fleașcă pe jos!

ion59

Trista filmare! TS este, de departe, peste Pizza si Aktor in a bate pasul pe loc. Le da clasa! Singura sansa a acestui lot este rezilierea! Daca continua asa, si nu vad de ce n-ar face-o, ce ar putea sa ii impiedice, nici anul viitor nu termina!

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson1 Tirrena Craiova Robanesti DN65 Campeni 31052022

survola

^ Dezamăgirea maximă este la structuri, sunt câteva doar la stadiul de armături care ies din pământ.

archaeus

^
pai in afara de structurile alea care sunt in acelasi stadiu de luni de zile mai au de intins niste pamant si de sapat un debleu mai de Doamne-ajuta dar nici alea nu sunt in stare sa le faca! Cu 5 basculante si 2 escavatoare e greu.....

ion59

Au ajuns autostrazile sa fie facute cu 5 oameni si o lopata! Parca ar face o casa! Si clientul nu are nici o problema cu asta!

adyneamtu

Surpriză de 1 Iunie. Au adus grinda noua de la nodul Ghercești.
In nod e câmp de maci. Ce-i drept, nu pe terasament ca pe A10.
E zi libera la ei, deși pe alte șantiere in Craiova se lucra (ex: calea de tramvai Henry Ford, Bd. Romanescu, Str. Teilor)

(GPS)

(GPS)

(GPS)