Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

archaeus

@Sealand01 pai si inaintea ploii? primele poze sunt de la ora 11....sa nu mai zic ca unele structuri sunt in acelasi stadiu de luni de zile, grinzi nemontate, elevatii neincepute, etc. Nu stiu ce termen oficial au dar sper sa ii bubuie cu penalitati sa le vina mintea la cap. OK, au bani de luat de pe alte proiecte, forta de munca e o problema, dar ce treaba are una cu alta? Ca si pe VO Timisoara, si pe DNCB stau la fel de prost deci buba e serioasa, nu e doar pe plan local. Boala lunga, moarte sigura zice o vorba .....

p_mrs

Subtraversare Găneasa | Relocare CF | DEx12 | 2022-05-25

survola

Se pot apuca în curând de Lego-ul cu pasajele de cale ferată.
E interesant că cele 3 pare că nu sunt paralele.

p_mrs

Pod Olt | DEx12 | 2022-05-25

sharpe

^^
Asta e putin spus, arata de parca le-ar fi desenat o maimuta beata.Incerc sa imi imaginez cum arata la final dar nu gasesc nici o armonizare intre cele 3 structuri.O sa incerc sa ma abtin pana vad marcajele pe asfalt. Dupa cum arata ultimele filmari cred ca 15 iunie e un termen prea optimist pentru deschidere.
Ţi-ai dori uneori să fii canibal, nu atât din plăcerea de a-l devora pe cutare sau cutare, cât din aceea de a-l vomita

elphax

Survola -  ar fi chiar mare minune sa fie paralele, adică e greu sa faci sa treacă  paralel,  pentru ca liniile au curba fix pe acolo

jalemare

Mai sunt 2 luni de munca ca popa.

oneLess

21 Km de DEx înseamnă 84 Km de parapeți (simpli) , 42 Km de gard ... din avion...
Numai câte camioane de șuruburi cu piulițe ...
La pod Olt și acum mai au de montat parapeți ... Și nu stau ca ...

Sagitarius

Nu inteleg de ce nu protesteaza nimeni absurditatea de la Ganeasa , n-am vazut nimic in presa , nicio pozitie API, de ce se accepta asa ceva ? Construim 3 poduri feroviare ,dintre care unul din ele pentru un triaj parasit si plin de balarii ,iar altul pentru ,presupusa dublare a liniei la care nici macar nu avem un proiect .Sa nu mai zic de starea liniei pana la Sibiu..si de traficul de marfa inexistent...

Toate astea din banii nostri si ,mai ales,timpul nostru in trafic...

oneLess

Wow! Valea Mare devine din ce în ce mai măreață!

rocklee

p.mrs....si filmarea aia dela Valea mare cand o pui... :D  8)

IulianV

Aseara (26.05) am ramas surprins cand am vazut ca la ora 22:00 se lucra intens pe lotul 3. Pe anumite portiuni pot spune ca era mai aglomerat pe Dex, decat era pe DN la ora aceea.
Ar fi extraordinar daca am vedea si pe lotul 1 macar 10% din "aglomeratia" de pe lotul 3...

p_mrs

Nod rutier Valea Mare DN65 - Tronson 3 DEx12 | 2022-05-27

osandu

Pe filmare nu se vede, dar nodul de la Valea Mare e in panta: DN65 urca destul de pronuntat de la Slatina inspre releul de la Valea Mare.