Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 16 Guests are viewing this topic.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

paullie

Da' Balsu, Balsu? Cât costa Balsu zilele astea?  :lol:

archaeus

Miscare anemica in apropierea Craiovei pe L1. Structuri la nivel de spargere capete piloti, inca sapa.....dupa atata amar de timp. 0 sanse pt anul asta!

(GPS) :(

(GPS)

(GPS)

(GPS)

(GPS)

archaeus

Quote from: Sealand01 on May 10, 2022, 12:05:40 PMAgitatie mare acum pe lotul TS la nodul cu centura.
Evident sa nu va ganditi la ceva extraordinar, dar oricum cea mai mare agitatie pe care am vazut-o eu in zona. Si stau in zona
Se lucra atat la pasaj cat si la debleu

Nu i-a tinut prea mult harnicia :)))
poze de la ora 15:30-16:00

Dupa cum vedeti....0 activitate, nimic, nada, 0 muncitori, 0 utilaje, 0 barat pe linie

(GPS)

(GPS)

(GPS)

udar

Chiar nu au mijloace sa-i  puna la treaba asa cum trebuie pe TS .
Am inteles de la cei din zona ca sa mutat toata nebuni din Bals, aglomeratia la intrare in Craiova si cozile sunt foarte lungi la anumite ore  !!!

Fenrir

Era de asteptat ca dopul sa se mute altundeva. Ma astept ca dupa finalizarea si deschiderea T2L2, situatia traficului pe Calea Bucuresti si centuri sa duca la rezilierea contractului cu TS.
UMB va prelua T1 si il va da gata in 6 luni. Mark my words  :)

archaeus

^
UMB nu lucreaza dupa altii

carutasul

în cazul de față ce au făcut "alții" e neglijabil :)

archaeus

Oficial "altii" sunt pe la 40 si ceva %, deci nu e chiar putin dar totusi atat de departe :))

PlayStation

carutasul

^^ pe porțiunea cealaltă stăteau mai bine, dar nu știu dacă au mai făcut ceva sau stau... la fel :)
Pe porțiunea de la intrarea în Craiova mă tot uit, chiar nu găsesc o macara să le ridice câte o grindă într-o seară la negru? Chiar  și așa tot le-ar ridicat până acum :)

Sealand01

Nu vreau sa ma transform cumva in avocatul TS...dar cu o ora și ceva înainte de poze dadu o ploaie sănătoasă (torențială), cam pe la 13, probabil asta e cauza lipsei de activitate. O sa mai trec eu mâine sau joi și revin sa vedem

Dar ce am văzut eu nu putea fi vorba de reziliere. Sa nu uitam ca trăim în Ro și rezilierile nu sunt deloc bine văzute de instanță....si o sa avem doar o amânare inutila. Eu bag mana în foc ca la ce am văzut, vine TS cu niște avocati și le pica toată rezilierea facuta de juriștii cnair.

carutasul

Cred că mai întâi ar trebui făcut cum s-a încercat cu Aktor: chemată conducrerea la discuții, văzut dacă mai sunt sau nu capabili să ducă lucrarea la capăt și eventual găsită o altă soluție, cum s-a făcut la Domnești; rezilierea ar consuma și mai mult timp. Dar pe de altă parte, în urma discuției ( unde s-ar promite și niște termene concrete) ar apărea destul de clar dacă mai e vreo șansă, iar în caz contrar evident că rezilierea rapidă ar fi soluția...

carutasul

P.S. Și eu am avut tendința să le acord credit, cealaltă porțiune avansa, chiar dacă nu grozav, însă când văd grinzile alea neridicate de o jumătate de an....

survola

Să nu fie și alte probleme în zonă, inclusiv legate de întreruperea acelei străzi despre care se tot vorbește. Zic și eu, că altfel într-adevăr nu au nici o scuză.