Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 11 Guests are viewing this topic.

BigZ

^
Good one! sa nu uiti sa editezi semnatura! :D

TibiV

@hefaistos,

eu cred ca mergi aproape "la sigur" daca te multumesti cu T2 si T3...  ;)

Nu de alta, dar poate beau cei de la Tirrena niste Red Bull si "prin aripi"...  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

hefaistos

Daca e la sigur unde e placerea, suspansul.
T2 se deschide in martie (probabil), T3 tot la anu' dar spre sfarsit as zice eu.
Intrebarea e cat de tare vor trage pe T4, pentru ca, din cate stiu, nu au nici aprobarea proiectarii, deci inca nu pot intra in teren.
Cat despre TS care "invie", poate de pasti 2-3 zile.
Mi-as dori sa ma insel.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

zuma80

Mi-am achitat și eu darile pentru îndrazneala de a visa, sau amenda de viteză, doar că în acest caz cred că banii sunt folosiți cum trebuie!
Sărbatori fericite, și să ne bucurăm pentru că existăm și în 2022, 2023, ...!
Pentru A6!

Ionut

Felicitari si multumiri de sustinere tuturor celor care isi achita datoria de onoare! :cheers:

Tony7Y

Eu sunt putin pesimist chiar si pentru aprilie.
In functie de vreme, ianuarie-februarie pot fi compromise.

La cum arata lucrurile, nu vad totul gata in doar o luna sau doua cu vreme buna.

Avem Olt si Oltet pe care le-as vedea gata dar mai avem CF la Ganeasa unde depindem de CFR din ce inteleg, mai avem zona fabricii de grinzi unde o sa se apuce doar dupa ce se muta fabrica, care din ce am vazut in ultima filmare inca functioneaza. Mai avem desigur si nodul rutier care face parte din T3 si unde nu am avut niciun progres.

Centura Balsului as putea sa sper ca o sa fie gata in Aprilie dar tot T2 cred ca o sa se duca spre termenul contractual.

alexd4u2

DEx 12, Tronsonul 3, Zona Scornicesti. Craciun Fericit!!

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tr1 Tirrena, Tr2 Lot1-2 UMB, Craiova Valea Mare 16-19122021

TibiV

Frumos cadou de Craciun.
Stadiul lucrarilor DX12 la sfarsit de an 2021...

Multumim!!!
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

alexd4u2

Drumul Expres DEx 12, Tr3, Zona Colonesti:

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson3 UMB Parcare Depozit Grinzi 19122021

alexd4u2

DEx 12, Tronson 2, Lot 2, Pod Olt si Balta Milcov:

paullie

O intrebare, ca nu am reusit sa imi dau seama de pe planse. Pe Tr4 in 617 mil licitati intra si cei aproape 6km de ocolitoare de la Albota?

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson2 Lot1 UMB DN65 Nod Rutier DC154A Bals Voineasa 18122021

alexd4u2

DEx 12, Tronson 3, lucrari relocare drum agricol in zona Jitaru, 26.12.2021:

Un An Nou Fericit va doresc!