Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

nedcatalin

Quote from: p_mrs on December 20, 2021, 08:18:29 PM

9c3a14fa-2d00-46ca-9ca8-c1f94b727ece" border="0

Ce indicator meschin de lumea a treia!

Plus, inca nu am vazut indicatoare care sa semnalizeze specific acest drum expres. Precis nu vor fi pe motiv ca nu exista in nu-stiu-ce act care reglementeaza.

oneway

^Zici ca e indicator de la ISU pentru hidranti :lol:
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson1 Tirrena Craiova Centura De Nord DN65F Ghercesti 16122021

paulmare

carutasul

păi cred că nu o dau la o parte decât când o aduc pe cealaltă, ca să nu plătească de două ori macaraua. Că nu pot ei recupera cheltuielile de la Dorel :)

Ionut

DX12 sau DEx12 Bals Vest-Slatina Est, adica tronsonul 2, ambele loturi.
Atat s-a putut, am fost foarte aproape de o inaugurare, din pacate ramane pentru la primavara.

paullie

Asta e. Mult a fost putin mai este. Desi imi este foarte foarte teama de subtraversarea CF.

Multumim API!

rocklee

multumim pentru filmari API, MND,RADUC@....si la toti care ati cnotribuit cu  informati pe acest ..DX....

Ionut

API pe Facebook

DEx12 Balș-Slatina aproape gata de inaugurare! Am fost foarte aproape de o deschidere înainte de termen pe cei 39,85 km dintre Balș Vest și Slatina Est. Video dronă: ... și hartă interactivă: https://bit.ly/3mpfJcY.

Constructorul, UMB, s-a mișcat exemplar și a ajuns în decembrie la aproximativ 90% stadiu fizic. Din păcate, cele trei puncte critice majore - podul peste Olteț, zona subtraversărilor de la Găneasa și accesul pe culeea de est a podului peste Olt - au pus constant bețe în roate.

Inaugurarea va fi, cel mai probabil, în primăvara anului viitor. Așa cum puteți vedea din filmarea noastră, șantierul are zone extinse practic finalizate, cu marcaje executate și parapete de protecție instalate. Constructorul a intrat într-o binemeritată vacanță și se va întoarce pe loturile din toată țara în ianuarie, în funcție de vreme.

Secțiunea Balș-Slatina face parte din #DrumulExpresCraiovaPitești și are două contracte semnate cu același antreprenor general (UMB) în 03.12.2018, cu 12 luni de proiectare și 24 de execuție. Lucrările în teren au fost efectiv demarate în toamna lui 2019 și termenul de finalizare a fost extins, în mod corect, până în primăvara lui 2022.

Ionut

Si oaia neagra. Of, ce pacat de Tirrena. Aud de la ei ca vor sa isi revina, ca pot sa isi revina, dar in teren...

BigZ

UMB pe tronson 3 nu e departe de ei, ca si progres. Nimic despre ei pe Facebook?

hefaistos

Daca te referi ca
UMB a facut pe T3 in 6 luni cam cat
TS pe T1 in 3 ani ai dreptate.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

CapitanulPtk

Cel putin la structurile de langa Centura Nord au fost penibili. Erau saptamani intregi vara cand vedeam 3-5 oameni sau deloc.

hefaistos

Pierdut pariu, virat banii de sponsorizare.  :D
Dar nu si nu, nu ma las.
Pariu nou (500 lei):
Pe DX 12 se va circula pe cele 3 tronsoane ale UMB (T2, T3 si T4) inainte sa se circule pe tronsonul Tirena Scavi (T1). Evident fara termen, care termina primul. 
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.