Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 14 Guests are viewing this topic.

horatiu.cosma

Au început de câteva luni. Sunt deja depozitate vreo 6-7 sute pe T3 pentru T3+T4.

zil

Le-am vazut pe cele depozitate pe T3, ziceam ca au inceput sa le care pe cele depozitate langa Fabrica de grinzi si langa podul peste Olt.
Foarte bine!

Alutus

Nicio miscare azi pe santier, cel putin asta am vazut de pe DN65, cred ca e saptamana libera.
Alea iacta est

pest1969

Daca avem noroc, macar subcontractorii sa revina incepand de joi...

BigZ

Sudorii lucrau azi la podul de la Oltet. Un lucru imbucurator.

ijwtsh

Sigur sunt in saptamana libera? Stiu ca zicea parca @Ionut ca UMB nu lucreaza in zilele de sarbatoare.

LauR

^UMB face în așa fel încât dacă sunt mai multe sărbători/zile libere, să le prindă în acea săptămâna liberă (așa cum e acum cu Sf. Andrei și 1 Decembrie), iar Umbrărescu fiind foarte credincios e regulă ca la ei să nu se lucrează în zile de sărbătoare.

naivu

^^sudorii de la Oltet sunt subcontractori nu sunt ai UMB. Este f bine ca lucreaza cat restul au pauza pt ca sudura lor neterminata tine pe loc tot restul santierului!

Dragos_R

Rocklee, multumim pentru fotoreportaj, marca inconfundabila  :).
Daca perspectiva aeriana a fost bine acoperita, cea de la sol a fost ceva mai domoala pe CraPi, cu atat mai mult apreciem efortul depus.  :gj:

davyl

In ultima perioada a inceput sa ne ofere perspective filmate de la sol si @daniel (MND).

Dar trebuie sa le multumesc inca o data si eu lui @radu si @rocklee pentru extraordinarele reportaje video si foto! A fost un adevarat spectacol pe forum!

Acum ramane de vazut ce vor mai putea lucra dupa intoarcerea lor UMB, insa meteo pare a fi destul de dificila. Nici nu mai putem spera prea multe, e totusi decembrie!

oneLess

Oricum nu putem spune că până acum nu a ținut vremea cu noi
și nici că UMB ar fi tras mâța de coadă.
A rămas un volum extrem de mare de muncă.
200 de km de parapeți + .... multe ...

paulmare

^ ce e in neregula acolo ? e un drum temporar pentru santier, trebuie sa puna umplutura din balast si sa compacteze dupa ce nu o sa mai aiba nevoie de acces pe acolo

cmonea69

Primele 2 foto sunt din 27.11.2021, iar restul sunt din 02.12.2021. Baieti de la UMB sunt in saptamana libera, dar cred ca stiati deja asta. La podul CFR lucrau vreo 4-5 baieti. L-am intrebat pe unul din ei cam cat mai dureaza treaba cu podul si mi-a spus ca vreo 2 saptamani ! Asta e !
    Sa vedem ce mai pot face plaiesii nostri, pana cand inchid santierul pentru vacanta de sarbatori !
    Sa auzim de bine !

cmonea69

In alta ordine de idei, din pozele puse de Rocklee, de pe T3, nu m-ar mira faptul ca prin iulie-august 2022 sa vedem asfalt pe cea mai mare parte a acestui tronson !
Merci pentru poze Rocklee !