Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 16 Guests are viewing this topic.

rocklee

SI ULTIMILE IMAGINI DE PE LOTUL 3 

Powered by API/PUM imgur uploader

Sfarsitul unei povesti frumoase si o aventura incitanta ....multumesc lui raducu ...a fost o companie placuta si un pasionat de infrastuctura ...

MULTUMIM ...UMB ...SUSTIN ..API SI @RADUCU
:thumbsup: :drunk: :bye: :bye:

stangabriel

SniperGuy

Un splendid festival de poze si filmari! Multumim pentru efortul depus!

Cozak

Multumim rocklee, ca de obicei, un adevarat erou al acestui forum si al asociatiei!
Multumim radu, splendida filmarea!
UMB makes me happy, very happy!
Cheers! :cheers: :gj:

Tavi

@Rocklee și @R@du: FELICITĂRI DOMNILOR!!! Infanterie (inclusiv infanterie mecanizată) + aviație!!! Ați făcut spectacol total!!!

Dacă se confirmă și începutul relocării parcurilor fotovoltaice de la Pișcani (mulțumim @liviu09 pentru poza din Sentinel!) atunci la anul pe vremea asta o să fie trafic pe DX 12 de la Balș vest neîntrerupt până la nod Negreni!

Sealand01

In afara de asfaltare, ce nu pot face iarna?
Pt ca asfaltarea pare a fi gata 90%,intersectia de la slatina vest e cea mai intarziata parte. Mi se pare ca si subtraversarea o pot termina in doua saptamani, nu de pot apuca de sapat pamantul de sub pod?

danutzu_1069

^ Terasamente de orice fel..
Doar structuri se pot face.. beton sau fier...

oneLess

Niște calcule simple , aproximative
O foaie fono absorbantă pozată/filmată de colegii noștrii
Are cam 5m lungime ( 24 de foi pe 3 deschideri de 40m la pod OLT)
Cam 3,5m înălțime (dublul staturii unui om)
Cam 6cm grosime
Iese cam un metru cub de beton.
Deci cântărește cam 2 tone.
Și au de faianțat cu ele ceva kilometri buni  :o

Raducu Popa

Drum expres Craiova Pitesti DX12 Pod peste Olt Comparatie stadiu lucrari 17.11.2020, 05.06.2021, 25.11.2021

dorum

deci... WOW!!!
cel putin comparatia cu 2020, e ceva chiar wow!

MarianD

Subscriu. Doar 1 an de zile...
Felicitari lor, constructorilor si lor, celor ce ne arata progresul.  :thumbsup:

sharpe

@Radu : frumos, imi place stilul atat de filmat cat si pilotajul.Dar impactul cel mai mare este montajul cu imaginile comparate....asa iti dai seama cu adevarat de progresul din teren.Mie mi se pare ireal parcursul 2020-2021 mai ales la structuri.Urat am ajuns....sa ne miram si sa ne bucuram de normalitate ca de minuni.....
Ţi-ai dori uneori să fii canibal, nu atât din plăcerea de a-l devora pe cutare sau cutare, cât din aceea de a-l vomita

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson 2 Lot1 2 UMB Bals Est Valea Mare 26112021

zil

Multumim pentru filmare!
Deci au inceput sa care grinzile !