Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 12 Guests are viewing this topic.

BigZ

Avea asigurare la City si de aceea dureaza...  :lol:

paulmare

^^^ SniperGuy "Aveti idee ce sunt aceste placi de beton? La ce se folosesc? Am vazut ca toarna la greu la ele in fabrica de grinzi."
Poate intrebati pe cineva in santier cand va intersectati
Pot fi inclusiv panouri fonoabsorbante home-made

SniperGuy

Chiar nu m-am gandit ca ar fi panouri fono-absorbante, dar da.... acum ca le analizez mai bine.... n-ar fi exclus.... interesanta idee. Ca marime, pe-acolo ar fi. Dar n-ar fi prea grele? Fiind din beton armat? Chiar sunt si mai curios acum :D

LE: multumim mult pentru lamurire @horatiu.cosma 8) si gg @paulmare pentru ca le-ai "citit"

horatiu.cosma

Tavi

Ar putea fi predale pentru structurile de pe T3 și T4?

horatiu.cosma

Tavi

zil

Sunt destul de grele din beton, ma gandeam ca se intampa ca la Domino in caz de accident dar fiind doar in ghidaje laterale, sunt sanse mari sa nu cada toate. Vom vedea.

snackhunter

Panouri fonoabsorbante din beton de grosimi de 22 cm si respectiv 14 cm, avand un nivel superior de protectie la zgomot fata de panourile produse integral din lemn.

Panourile fonoabsorbante se compun dintr-un strat de beton pretensionat de rezistenta mare si straturi debeton usor special (creat dintr-un amestec unic de lemn macinat si adaosuri de beton traditionale), aceste straturi – impreuna cu finisajul suprafetei acestora – asigura caracteristicile acustice adecvate.

Panourile fonoabsorbante se vor aseza intre stalpi HEA sau HEB, pana la o lungime de maxim 6,0 m intre
stalpi, pe baza calculelor statice aferente.

Domenii de utilizare:
Panourile fonoabsorbante se pot folosi pentru protectia la zgomot in zonele rezidentiale traversate de cai ferate, drumuri aglomerate si autostrazi sau in zone rezidentiale aflate in vecinatatea unor zone industriale sau aeroporturi.

Avantajele sistemului:
– profitabil prin progresare rapida a constructiei;
– montaj independent de conditiile meteorologice;
– montaj usor si rapid;
– poate fi supus solicitarilor imediat;
– protectie la zgomot superioara fata de alte materiale;
– decupari executate direct din fabrica

https://baumaschinentomi.ro/utilaje-constructii/panouri-fonoabsorbante-si-fonoizolante/

Pentru cei care nu sunt in domeniu si sunt interesati de diferente.

Fenrir

Aveti idee daca a inceput sa se miste ceva la intersectia cu DN65 la Valea Mare? Intreb pentru ca astazi au trecut cateva zeci de camioane UMB pe Artileriei.

osandu

^

Luni pe 22 Nov cand am trecut eu pe acolo nu era nicio miscare la intersectia cu DN65 la Valea Mare.

davyl

Surpriza serii! Multumim din suflet @Raducu! Ce furnicar e acolo!!!

Sanatate multa!

shogom

Cum arata asfaltul proaspat pe terasamentul ala galbui!
Cred ca sudorii simt un pic de presiune cu armata aia portocalie care vine din spate :D

naivu

Din pacate e inca o confirmare ca podul peste Oltet (si implicit ocolirea Bals) va fi gata abia la primavara. Pana la Craciun mai sunt doar 2 saptamani jumate de lucru (urmatoarea este pauza), desi ultimele grinzi metalice sunt sus, inca mai e destul de sudat, daca apuca sa puna predalele, armatura si sa toarne beton e mare lucru; nu mai vorbesc de hidroizolatie+asfalt sau de zidurile de gabioane + ... de langa culee. Mi-ar fi placut sa apuce sa toarne in decembrie tot ce nu se poate turna iarna pt ca ceea ce ar fi ramas de facut sa poata fi finalizat in ianuarie-februarie, dar imi e din ce in ce mai clar ca nu se poate. Oricum, felicitari UMB!