Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 10 Guests are viewing this topic.

darkpoli

SniperGuy

^^^ Din ce am citit in comentariile pe YouTube, saptamana libera ar incepe Luni, 29 Nov.

maga998

Quote from: Adisan on November 22, 2021, 06:38:51 PM
Filmare completă lot 2, tronson 2, 20.11.2021

mi se pare mie sau acostamentele de pe cele doua sensuri de mers nu sunt egale ? minutul 1:31 din primul film....

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson 2 Lot1 2 UMB Nod Dj546 Bals 19112021

davyl

Inca o filmare marca MND (a cata oare?).

Multumim Daniel, arata foarte bine! Indiferent cand vor termina, UMB a facut si inca face ceva extraordinar pentru Oltenia!

P.S. Ati vazut cat de aglomerat este DN-ul la intrarea in Bals? Un chin pentru cei din zona... E nevoie de DX 12 ca de aer acolo.

GIV

deci, cat de util o sa fie acostamentul?

cred ca la fel de bine poate fi pusa problema si pe topicul de siguranta rutiera. daca o masina nu se incadreaza in totalitate pe acel acostament, pana la urma cat de util mai este el? mai ales daca e sa ne gandim la dimensiunea spatiului median...

Alutus

DEx in Spania...acelasi acostament. Soferii trebuie sa invete sa foloseasca aceste acostamente de tipul -- ok s-a stricat masina, nu mai poate inainta, o opresc acolo, o semnalizez corespunzator, sar parapetele si sun la firma de tractari, nu incep sa surubaresc pe sub ea, mai trag o tigara etc

Alea iacta est

oneLess

Găsită pe YT

Pod Peste Raul Olt Si Balta Milcov 22.11.2021 - DEx12 Drumul Expres Craiova Pitesti

newcomer la Olt , mulțumim BP Drone

LE: e primul lui filmuleț publicat pe YT
Merită oricum pe bună dreptate încurajări

Felicitări BP Drone

danvoicu

Mai "bine" puneau panouri pe tot frumul expres ca vad ca mult nu mai au. O sa avem un peisaj nestresant cu privit pe pereti in timp ce conducem. Banuiesc ca in cazul de fata claustrofobia nu are legatura cu proiectul. Ce imi mai plac proiectele astea made in Romania. Clasic romanesc.

Manodragon

Panourile nu-s pentru tine, ci pentru oamenii aia care trebuie sa indure poluarea fonica. Bine macar ca ai ce reprosa. Te-ai gandit cum ar fi daca nu ai avea?

KnX

Pe sensul de mers de la Craiova spre Pitești, da, se impuneau, fiindcă sunt case în imediata apropiere.
Însă pe sensul de la Pitești spre Craiova, nu prea sunt.. din cauza bălții Milcov.
Deși vedem că vor pune panouri și acolo.
Poate vor fi transparente.

ddfab

^ poate ca sunt ceva pasari prin zona baltii... oricum , destul de ciudat ca monteaza ceva panouri fonoabsorbante si in zone cu debleu. oare acolo chiar sunt necesare?
in alta ordine de idei, vad ca s-au apucat de facut custile metalice pentru gabioane. probabil vor ataca acea margine nefinalizata de la culeea dinspre Slatina a podului Olt.

SniperGuy

De pe FB CNAIR de azi: "Așternere strat de uzură pe DX 12, tronsonul 1, km 12+100"

Daca aveti chef de comedie, puteti sa va uitati si la filmulet  :lol:
Spoiler: ar fi de plans daca n-ar fi de ras

Sursa: https://fb.watch/9sIunUuFKm/

paulmare

^Daniel multumim
credeam ca autoturismele multe parcate pe unde e cate un punct de lucru sunt ale localnicilor care au subcontractat lucrari - sunt insa cu numere de bacau,

elphax

Sniper te referi la crapatura din stratul de balast de langa banda in curs de asfaltare ? :)