Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Sealand01

Si inchid dj-ul si gata? un an oamenii ocolesc fie pe la iesirea din Craiova, unde @Horatiu.Cosma mi-ai zis ca ai transmis pt dublarea DN-ului pe 2km, dar se pare ca nu se misca lucrurile->>proasta varianta
urmatoarea varianta sa se mearga pe DN65C cu ocol mare pe un drum care are cred 50 de ani, pe care CNAIR l-a uitat complet
Si mai erau doua drumuri,unul chiar a fost asfaltat,pleaca tot din Ghercesti si ajunge in zona aeroportului, unde CJ ar fi putut sa se miste putin si sa-l faca, pana la urma mie nu mi se pare de viitor idea de a merge 1km pe dx ca sa te invarti sa iesi de pe dx pt a ajunge in primul sat
Dar mna, la noi autoritatile nu comunica intre ele, asta este mergem pe burta si gata

raulbogdan23

Quote from: horatiu.cosma on November 10, 2021, 06:55:16 PM
O să mai ia anul ăsta încă vreo 25 de milioane.

Strict legat de CraPi lot 1?

Oare au mai primit ceva din restantele de la ST lot 3?

cmonea69

Powered by API/PUM imgur uploader

Tavi

Quote from: horatiu.cosma on November 10, 2021, 06:55:16 PM
T3 e mult mai simplu decât T2, structuri mici și ușor de făcut, fără treceri peste cursuri de apă, cu întreg amplasamentul eliberat (mai puțin fotovoltaicele), pădurile tăiate, azi au trecut în Guvern și exproprierile suplimentare care le deblochează și ultimele relocări de utilități. Cu proprietarul panourilor fotovoltaice s-a discutat deja, așteaptă doar să se întrunească comisia de verificare a actelor de proprietate și să își ia banii consemnați la CEC, nu e o problemă, cel târziu în ianuarie acolo va fi liber conform înțelegerii. În rest, vreme bună să fie în 2022 ca să poată muta pământul din deblee în ramblee (și aici au un echilibru bun cu alternanțe care îi ajută operațional). E foarte fezabil să se deschidă în 2022 până la nodul Scornicești.
Asta chiar știre! Și venind și de la tine, Horațiu, deja are altă greutate decât ce aud eu de prin satul bunicilor (Mogoșești)!
La primăvară cred că îmi va trebui o vestă API. De cască și bocancii de infanterie mă descurc eu ;)

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson 2 UMB Lot2 Pod Peste Raul Olt Si Balta Milcov 07112021

paulmare

Daniel multumim
ce curat au lasat plaiesii, fata de santierele in lucru de pe A10, o sa arate bine dupa ce desfiinteaza uvrajul si reumplu balta si isi duc grinzile si pefabricatele depozitate acolo
Podul asta - pana va fi gata candva viaductul in forma de S al lui Bechtel de la suplacu de Barcau va fi cel mai lung pod din romania care nu traverseaza Dunarea 

archaeus

Acum un an, Noiembrie 2020, pod Olt si Oltet

(GPS)

(GPS)

mike_us

A apărut primul update la tronsonul 3 pe situl CNADR: 10%. Pe tronsonul 1 au ajuns la 41%.
Tronsonul 2 cifrele au rămas cam la fel in jur de 88%.

oneLess

CraPi 2 / 3

Tronson 2 , Lot 1+2 , Imagini CNAIR de acum 1 an jumătate

Mie mi se pare că erau clar mai avansați atunci pe T2 față de stadiul actual al T3.

archaeus

@oneLess da, dar nu aveau de lucru la un alt tronson de calibrul tr. 2 in acelasi timp plus A3 :) Vor termina tr 2 in primavara si se muta cu catel si purcel pe tr 3

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DEx12 Tronson2 Lot2 UMB Sub Traversare Dn64 Ganeasa 07112021
https://www.facebook.com/MNDroneShooting/posts/229540692610242

davyl

Minunat! Avanseaza! Mii de multumiri @daniel pentru ultimele filmari!

oneLess

^ @oneLess da, dar nu aveau de lucru la un alt tronson ...

Sunt egoist, dar ne pică bine 4Q-ul pe A0N4  :zen:

rocklee

turnare rigole continu pe lotul 2 craiova pitesti ...un subcontractor bilie grup...
https://fb.watch/9d9qXsWzS7/