Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 11 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

ramane de vazut. Eu cred ca au inceput sa le faca dinainte. Dar cum pb nu aveau PT aprobat, nu se puteau lauda cu ele.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

paulmare

^ da clar, oricum cred ca le au standardizate intern si nu au decat 3 max 4 "marimi" sa lucreze mai eficient oamenii   

survola

oneLess

CNAIR  http://www.cnadnr.ro/en/node/5874
"Pod la km 44+510 peste raul Olt - lungime: 1690 m"

41 deschideri
38 grinzi de beton a 40m , 2 de 50m + 1 de 70m grinzi metalice
= 1690m

TibiV

Ce filmari de rahat...

Doar revolverul si seful lui scriostean se vad decent mai mult de 5 secunde.
In afara de noi, cei de pe forum, nu cred ca intelege nimeni ce este in filmarile astea... :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

SniperGuy

Interesante informatiile. Eu astept si filmarile lui Daniel. Am refacut stocurile de popcorn deci sunt pregatit in totalitate  O:-)

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson1 Tirrena Craiova Centura De Nord DN65F Robanesti 06112021

TibiV

daniel321 a implinit 4k likeuri....  ;)

La mai multe!
:cheers:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

survola

sharpe

WTF!!!!
Basculanta la locul faptei cu grinda peste..... zici ca e zombie apocalipse santierul TS....Din postura de necunoscator pot spune cu mana pe inima ca bucata asta o facea UMB-ul intr-un an cu cateva zeci de muncitori aproape de pensie.....
Trist!!!!
@Daniel se poate survol la inaltime mai mica? Uneori detaliile conteaza....
Multumim pentru filmari.
Ţi-ai dori uneori să fii canibal, nu atât din plăcerea de a-l devora pe cutare sau cutare, cât din aceea de a-l vomita

ion59

Tirrena, in stilul obisnuit! Firma fara forta (cel putin in Romania, nu stiu la ea acasa). O lalaie de nu se poate! Multumim daniel321!

carutasul

am văzut bine că pe o porțiune au pus stabilizat?
Eu sunt mulțumit că măcar nu a crescut întârzierea inițială... Măcar porțiunea pe care au început mai demult să se apropie la anul de final, cu un pic de noroc ar fi posibil să o termine, pare că stau rău cu structurile ...

alin_simeriaveche

Din pacate nu prea citesc postarile pe aici, urmaresc doar clipurile. Ce se petrece cu Tirrena pe care o stiam eu de pe A1?

alexd4u2

DEx 12, Podul Olt, Slatina - Scurta filmare de la sol, 7.11.2021: