Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 5 Guests are viewing this topic.

Bulwyn

rt25

suntem pregatiti de Daniel sa avem fresh in memorie cum arata in 02.10 si cum va arata la urmatoarea filmare :D

davyl

Nu stiu daca @daniel a mai putut ridica drona, caci vremea a cam fost ploioasa. Plus ca probabil a fost si pentru UMB mai greu sa lucreze pe ploaie (depinde si cat de rau a plouat in zona), asa ca nu stim cat au avansat de la ultima filmare.

Numai cei care au drum prin zona (sau stau aproape) ne pot spune situatia exacta.

Oricum pana azi au pus toate predalele la Olt si lucreaza la fierul beton si eventual la betonare, daca vremea a permis.

1948

A plouat destul de mult în ultimele zile, pluviometrul meu indica vreo 30 de litri/mp :)
Ieri a plouat mai puțin, dar de azi dimineață în Craiova plouă aproape fără oprire, probabil și pe șantier e cam aceeași situație, nu prea i-a ajutat vremea de când s-au întors din concediu.

Fulgerica

Fabrica de grizi cand prinde aripi? Au anuntat ceva cand o va muta?

Sealand01

Pai cum a zis un coleg, cand e gata podul cel mai probabil

oneLess

Cum e omul
Am ajuns să ne plouă în gură după foreze pentru T3
Și ne stă în coastă fabrica de grinzi acum O:-)

LE: Nu cred că va pleca din zonă fabrica de grinzi
la Zimbor sau A0 Nord până nu fac și toate grinzile pentru T4
Pe de altă parte , trebuie să o mute din perimetrul T2.
Chestie de costuri, forezele se mută ușor.

naivu

Nu pleaca nici o fabrica de grinzi la Zimbor, pt A3 cumpara alta:
Quote from: horatiu.cosma on October 08, 2021, 07:59:49 PM
... încep să sosească în țară cele 2 standuri noi pentru grinzi și până la Crăciun ar trebui să fie montate la Zimbor (altele decât cele 4 de la Slatina care după ce termină pentru CraPi4 merg la București/Brăila). O să fie vreo 2000 de grinzi de făcut pentru toate structurile de pe Nădășelu-Poarta Sălajului, cât produc pe CraPi 2+3+4 la un loc. Au vreo 3 structuri și cu tablier metalic.

stangabriel

Azi dimineata, pe semiintuneric, la 7 30 , erau multe  masini si utilaje UMB la lucru pe lot 3, ulterior se vedeau la lucru si pe lot 2 I si II.

La capatul lot 3 spre Pitesti, devierea Dn este finalizata, se vede si in filmare.

florin74

Nu mai cumpara alta... Au ales sa cumpere o extensie a celei actuale, pentru a creste productivitatea.

oneLess

Și la capătul Lot 2 spre Pitești, adică la Valea Mare, devierea DN este finalizata de mult timp, se vede în toate filmările
Dar nu au folosit-o până acum. La un moment dat s-au văzut niște foreze pe acolo în filmările lui Daniel
Probabil au îngropat pilonii pentru ai folosi la primăvară. Calcule ...

oneLess

Pe CESTRIN au ridicat T1 la 38,06% la Stadiul fizic actual
T2 lot 1 și 2 au rămas la fel 88,86 /86,29 %

davyl

Azi nu mai ploua in Oltenia si poate mai iese putin si soarele. Sanse bune de o filmare. Insa nu stim daca @daniel sau alti "zburatori" ne aduc imagini din zona.

Chiar si pe ploaie, UMB ar fi trebuit sa innainteze ceva...

davyl

Milioane de multumiri @archaeus!

Ce frumos au asternut asfaltul pana la culeea spre Slatina (pe calea Bals-Slatina)!  :jawdrop: