Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

SUHOI

In concluzie putem sa ne "tragem sufletul"  :) (alaturi de pariori) si sa spunem ca la 30 Septembrie 2021 avem finalizata operatiunea de montare a tablierului (grinzi beton + grinzi metalice) podului OLT-Balta Micov! Predalele+suprabetonarea+bordurile+hidroizolatia le consider bonus la aceasta data! Cred ca stam mai bine ca la Bacau pe DX 12 cu podurile. Nu stiu care este situatia la Oltet cu tablierul dar si aici cred ca ne apropiem de final si oricum armada UMB cum se monteaza 2 tablieer cum il "acopera" instant  :D cu predale si beton! Vom vedea cum stam la data de 31 octombrie si cate din obiectivele (pe faze de executie) enumerate anterior vor fi atinse de UMB!! Multumim Daniel321 si Horatiu pentru pasiune si efort, multumim paulmare si TibiV pentru detaliile tehnice de tehnologia sudurii la imbinari!!! :)

cassyo

Inca un ''detaliu'' : sudarea= operatia/  procesul tehnologic
                           sudura = rezultatul / imbinarea

Deci corect : tehnologia sudarii     :)
Calatorului ii sade bine cu drumul

tom_sawyer

Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, necesar pentru relocarea utilităților, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național "Drum Expres Craiova - Pitești și legăturile la drumurile existente", Tronsonul 2
MT

Proiectul de Hotărâre a Guvernului privind declanșarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată situate pe amplasamentul suplimentar, care fac parte din coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes național "Drum Expres Craiova - Pitești și legăturile la drumurile existente", Tronsonul 3, aflate pe raza localităților Bărăști, Colonești, Optași-Măgura, Priseaca, Scornicești, Tătulești şi Valea Mare, din județul Olt
MT

mike_us

^ Si pe tronsonul 2? Înțeleg pe 3 dar 2 e aproape terminat ce mai trebuie expropriat?

adyneamtu

La viaductul Milcov, langa culeea dinspre Slatina sunt 4 parcele expropriate. Casa pare ca va fi demolata.
Daca intrati pe acel link aveti anexa cu suprafetele expropriate. 2190mp in total.

Powered by API/PUM imgur uploader

rocklee

cand am trecut pe acolo ...casa aceia era parasita ....dar urma sa fie demolata ...mi-a spus paznicul de acolo .... 8)
o remarca ....este o casa mare si frumos facuta ...  :|

dorum

sincer, nu prea inteleg de ce trebuie demolata...

oneLess

Asta era o chestie utilă de făcut la Sâncrai .
Aici , nu știu , poate și-au făcut calculele proprietarii și au luat mai mulți bani decât ar face
după deschiderea DEx 12 . O fi urcat sau coborât valoarea imobiliară ?

paulmare

azi e vineri, maine cred ca zboara iarasi Daniel si pe seara ne arata progresul din santier - e deja 1 octombrie, foarte putin timp ramas cu toata toamna din Oltenia mai lunga si mai uscata

snackhunter

^ @dorum Ai stat vreodata intr-o benzinarie de pe Autostrada? Ti se pare placut de locuit langa zgomotul ala constant de masini?

Panourile fonoabsorbante nu stiu cat de mult ar rezolva. Stiu ca olandezii folosesc ceva asfalt care atenueaza zgomotul anvelopelor dar nu cred ca este cazul aici. Plus este posibil sa fie si un risc de alunecari de teren in spatele casei. Probabil au primit si o suma buna pe acea casa

voicul

Desi ai dreptate @snackhunter:
Ai stat vreodata in B (sau orice oras mai mare), langa un bulevard 2 - 3 benzi, posibil cu linie de tramvai, fix unde se fac liniute (la fiecare semafor adica), noaptea?
Sa vezi acolo cum e sa auzi moto cu 100 decibeli + cum tureza maxim motoarele.
Nu una boss ca nu e fun asa, ci mai multe in acelasi timp.

snackhunter

@voicul, nu chiar la bulevard dar in spatele primului rand de blocuri de pe Stefan cel Mare. Nu e placut si tocmai de asta, daca ai ocazia sa te muti, nu o faci?

voicul

Teoretic si practic, da.

Ca si @dorum nu prea inteleg de ce trebuie sa se mute de acolo proprietarul. Adica de ce a despagubit CNAIR parcela aia cu tot cu casa si de ce nu si restul de pe partea cealalalta de DX?
Daca nu a despagubit CNAIR, cam ciudat sa demolezi casa, doar ca o sa fie niste zgomot pe acolo.

Ma gandesc ca UMB a mutat putin peretele acolo si sa nu fie in zona de risc de alunecare?

hefaistos

Filozofic e interesanta discutia. Dar daca s-a aprobat exproprierea nu prea e cale de intors.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

dr4qul4

Casa aia nu ar fi prea deranjata de zgomot. Drumul trece pe deasupra si intre ea si masini nu avem panouri fonoabsorbante ci beton beton.  Mai are si acoperisul, asa ca sigur nu se va auzi prea tare.
DAR ar putea fi deranjata de un eventual tir care ar pierde controlul chiar acolo. Plus ca va fi mai tot timpul in umbra.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist