Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 12 Guests are viewing this topic.

paulmare

^ au turnat o "aripa" de beton, cred ca in final va semana un pic (la scara muuult mai mica) cu ce au facut la lilieci, au facut gabioane la greu pe dx12

hit_man_dany_el

alexV

Probabil e sapt libera dar sunt subcontractori pe lot.

Din santier se aude ca echipa de la rosturi lucreaza la capacitate maxima, probabil si alte echipe contractate.
Hulk a facut incercari/reglaje cu tablierul in carlig, si maine dimineata ridica.
La subtraversarea CF au inceput sa sparga incinta temporara de piloti, probabil fiindca au terminat culeile.
Este uzura pe suprafata mare.

ijwtsh

Cu toate ca va fi greu de deschis T2 in acest an, la cum se misca pare ca asta e planul lor.

voicul

VIDEO. Cum arată tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești: lucrări pe câmp cât vezi cu ochii

Tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova – Pitești va fi gata până la sfârșitului anului viitor. Cel puțin asta este promisiunea constructorului care se ocupă de realizarea celor aproximativ 17,7 kilometri de drum. Până acum au fost făcute aproximativ 38% din lucrări.

https://www.digi24.ro/stiri/economie/transporturi/video-cum-arata-tronsonul-1-al-drumului-expres-craiova-pitesti-lucrari-pe-camp-cat-vezi-cu-ochii-1677151

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson 2 UMB Lot2 Pod Peste Raul Olt Si Balta Milcov 21092021

survola

paulmare

Filmarea lui Daniel e din 21 - de acum doua zile, monstruletul verde a lui Deme e cu sufele agatate in carlig si cu gata de lucru, cred ca azi sunt amandoua tablierele si predalele date peste apa

Skynick

Segementele astea doua trebuie tinute suspendate pana sunt sudate, corect?

p_mrs

AlexxC

Sau posibil doar cat sa fie prinse provizoriu.

snackhunter

multumim @p_mrs. Foarte bune pozele de la "firul ierbii".

TibiV

p_mrs,

excelente poze, lamuresc multe asteptari aici, pe forum...

Multumim!
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

davyl

Extraordinar!!! Multumim @p_mrs! :cake:

Ce cadou superb pentru mine azi. Am pus si sampania la rece...

alexd4u2

@p_mrs - multumesc frumos pentru poze!!