Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 30 Guests are viewing this topic.

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson2 Lot1 UMB DN65 Nod Rutier DC154A Bals Voineasa 05082021

snackhunter

https://www.gds.ro/Local/2021-08-06/galerie-foto-cum-se-mai-lucreaza-la-tronsonul-i-al-drumului-expres-craiova-pitesti/

QuoteLa ora actuală, zilnic sunt în șantier peste 320 de persoane, care intervin cu ajutorul a 190 de utilaje. S-a ajuns la un stadiu de execuție de 31 la sută din lucrare, iar în unele zone a fost pus și stratul de susținere pe care urmează să fie turnat primul covor asfaltic.

Un reportaj al unui ziar local pe T1

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Troson1 Tirrena Craiova Centura De Nord DN65F Robanesti 05082021

hit_man_dany_el

La terasament stau binisor pe mai bine de jumate din traseu, sa zic, iar cu peticul ala de asfalt vor sa zica "yes, we can!"
La structuri sunt varza, se chinuie la podul ala de langa hala Bamesa de la inceputul lucrărilor...

archaeus

Pai cu ce sa ridice fierul la structuri, cu hidromul?

TibiV

Cu hidromele...

In pozele 1,3 si 6 din articolul celor de la Gazeta de Sud se vede o macara Hydroma.
Doar ca asta este verde, deci este alta decat cea albastra (cu cabina macaragiului galbena) din filmarea de pe 25 mai.

Adica TS sunt baieti de cuvant, au dublat numarul de utilaje pe DX12 Lot 1...

Bravo TS, exceptional!...  :lol:
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Oneinthecrowd

@TibiV: to your point: ajungem repede la bancul cu tancurile albaneze :)

archaeus

@tibi sa nu fi batut lumina diferit, sa fie aceeasi :))))

Iar ne cearta Ionut ...

Sealand01

Nu mi se pare ca stau atat de tragic, sigur,Umb e incomparabil, este ceva ce n-a vazut tara asta, dar personal cred ca nu vor avea probleme sa finalizeze la anul spre sfarsitul toamnei. E si un lot scurt si usurel, problema este doar la pasajul peste centura, dar eu zic ca-l fac, probabil o sa fie gata cam in acelasi timp cu t3, umb o sa mute tot pe t3 si t4 cel mai probabil

adyneamtu

Vad ca s-au expropriat suprafete suplimentare pentru relocare utilitati.
Iar jos langa centura nord pare o suprafata expropriata mare, mai mult decat ar fi nevoie pentru rampe si drumuri de acces. E in plan si aici un CIC ?

LE: Am suprapus traseul de pe Harta Proiectele de Infrastructura pe ANCPI si am aliniat putin traseul din OSM langa centura si la supratraversarea de la ~km4.
Pe langa utilitati exproprierile sunt si pentru imobilele din zona din varful dealului.

Sealand01

A publicat domnul ministru o varianta a drumului de legatura cu dx-ul, cam cw am pus noi pe forum

@Horatiu.Cosma sau alt coleg daca Horatiu e prea ocupat sa citeasca si ii puteti voi transmite pe fb.

E nevoie de dublarea DN-ului in zona, pana la centura de sud, se va aglomera foarte rau portiunea respectiva

adyneamtu

E buna ideea cu ocolirea giratoriului de la Centura Sud si legarea direct in Centura Sud. Ajuti traficul direct Pitesti-Calafat.

Dar totusi de ce cocoasa asta? E spatiu suficient printre spatiile comerciale mai aproape de giratoriu.

Trompetele ar trebui invers pe directiile Pitesti - Calafat, altfel traficul va face 2 viraje de 270 de grade catre Calafat.
Si trebuie avut in vedere viitorul DX spre Targu-Jiu daca vor sa-l duca tot in zona asta; sa poata extinde la nod trefla.

De pe fb Cătălin Drulă

Propunere

olteanbun

configuratia propusa poate are legatura cu o eventuala extindere a pistei aeroportului...

Sealand01

Pare ca dwsenul a vrut sa ocoleasca aeroportul, sa vedem cat vor permite cei de la aviatie sau ce institutie se ocupa cu astea

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson 2 UMB Lot2 Pod Peste Raul Olt Si Balta Milcov 05082021