Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 7 Guests are viewing this topic.

raul.olaru

Credeti ca vor finaliza aceasta sub-traversare anul acesta?

pest1969

As zice ca 99% suntem absolut siguri ca vor termina tot TR2 anul acesta...

alexV

99% absolut siguri
Doamna Dancila, avet cont aici?

pest1969

elphax

pest1969

Pe tine te trecem la aia 1% care nu sunt absolut siguri.

mike_us

Sa aibă grija UMB sa nu înceapă sa lucreze mai repede decit pot unii sa liciteze si sa dea autorizații.  :D

mirceaeliade

pai UMB au 4 contracte pe DX12, vreo 3 pe A3, 2 pe A0, si 1 pe DX6.  nu cred ca isi pot permite sa o lase mai usor ca au destule locuri unde le trebuie muncitori si utilajele.

Titza

Drum expres Craiova - Pitești DX12, Podul peste râul Olt
Stadiu lucrari: 18.07.2021

mike_us

^^ Credeam ca e clar ca e o gluma amara ca UMB termina acus 40 de km grei si autoritățile nu sunt in stare sa finalizeze licitația pentru lotul 4.

ion59

Presupun ca ar cam fi timpul de saptamana de odihna! Vorbesc de UMB! TS poate sa continue! Sigur, mai cu spor, daca se poate!

pest1969

Am vazut ieri cel putin 30 de microbuze UMB dar si trailere cu utilaje in drum spre DX.
Cred ca e inca o saptamana plina...

voicul

Avand atatia muncitori, e posibil sa fi decalat saptamanile libere, astfel incat sa fie mereu muncitori in santier?

Nu imi aduca aminte ultima data cand au plecat de pe DX12, dar pare acum mult timp.

cosss

Se lucreaza. Am trecut mai devreme prin nodul Branet unde se betonau santurile, se lucra la sensul giratoriu, la pasaj....peste tot.
In plus am intalnit multe basculante UMB care carau asfalt (cred) de la Mineralport de pe centura Craiovei.