Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

RaduG

rocklee

O explicație poti sa scri ,???? Nu toti suntem din zona ...si de unde sunt pozele.... :( :( :(

adyneamtu

Pozele sunt postate in ordine inversa fata de momentul fotografierii dinspre Pitesti spre Craiova.
1 si 2 Giratoriu Centura Nord Craiova
3 si 4 Supratraversare DN65 la Est de Pielesti.
5-8 Zona Giratoriu Nod Piatra Olt.
9-11 Zona Devierii DN65 la Nodul Slatina Est
12  La Est de Jitaru pe lotul 3  aici

vladioan_bv

Quote from: ciprebbe on June 26, 2021, 09:49:09 PM
Erau peste 1200 oameni pe lot, mai vin 500 de la Bacau, mai angajeaza din iulie inca 200 dar volumele sunt mari.

Au fost relocati cei 500 de angajati de la bacau?

RaduG

@rocklee era foarte târziu în noapte cand am ajuns, și sincer habar n-aveam locațiile, pot spune că primele de sus sunt pe centura Craiovei.
@adyneamtu mulțumesc pentru explicații, exact așa le-a încărcat imgur, în ordinea inversă a fotografierii, am selectat grupul de poze.

Data viitoare mă voi informa cum se pune acel tag GPS pe care am văzut că îl urcă lumea pe forum.

adyneamtu

Uploaderul ar fi trebuit sa ia automat datele GPS din EXIF.
Verifica nu cumva sa fie dezactivata la aplicatia camerei salvarea informatiilor despre locatie.

RaduG

Era dezactivată locația pentru poze. S-a remediat.

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson 2 UMB Lot2 Pod Peste Raul Olt Si Balta Milcov 10072021

archaeus

TibiV

Astea sunt filmări "No comment"...

Wow!

(Wow și filmările, și șantierul...)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Dominik

E bn ca se concentreaza si pe tronsonul 3.
You're in Steelers Country

paulmare

Daniel, R@du - multumim
La balta au terminat de turnat pilele, ultimele grinzi le ridica macaraua mare de 500 de tone nu pereche de macarale mici - aia ar fi fost interesant de filmat, acuma la R@du in filmare se vede doar cum o caleaza pe pozitia de lucru
Foarte bun spor au portocalii, bine ca nu vedem in filmarile voastre microbuzul cu cei 7 fierari ai lui pizza mutati de colo colo sa inceapa cate ceva si sa nu termine nimic

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Troson1 Tirrena Craiova Centura De Nord DN65F Robanesti 10072021