Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 18 Guests are viewing this topic.

archaeus

Ce poduri......sunt niste podete...la supratraversarea DN65 nici n-au ridicat una din pile, probabil e ocupat hidromul in alta parte..

Sealand01

Cred ca colegul vorbeste de lotul UMB in care intr-adevar, la oltet mi se pare ca e cam critica treaba si a parut sa fie mereu

voicul

@mirceaeliade unde ai vazut 80% construit?

Nu am vazut niciodata atata activitate pe lotul asta. Nu stiu daca e multa sau putina, dar pare un mic progres la mobilizare.

pest1969

Traduce cineva?
"Solutia pe scurt: Respinge excepţia lipsei de interes a plângerii ca neîntemeiată. Admite plângerea. Modifică în parte Decizia CNSC. In rejudecarea contestaţiei: Admite în parte contestaţia. Anulează în parte: comunicarea rezultatului procedurii nr.92/15389/24.02.2021, raportul procedurii de atribuire, actele care au stat la baza emiterii acestuia, şi anume în ceea ce priveşte oferta contestatoarei CHINA RAILWAY 14 TH BUREAU CO LTD. Obligă autoritatea contractantă să reevalueze oferta depusă de contestatoarea CHINA RAILWAY 14 TH BUREAU CO LTD din perspectiva verificării incidenţei motivelor de excludere prevăzute de disp. art. 167 alin. 1 lit. c) şi lit. h) din Legea nr. 98/2016 conform considerentelor prezentei decizii. Admite în parte cererea de intervenţie accesorie formulată de asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL-SC SPEDITION UMB SRL-SC TECHNOSTRADE SRL. Menţine în rest decizia CNSC. Obligă petenta la plata către intimata asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL-SC SPEDITION UMB SRL-SC TECHNOSTRADE SRL a sumei de 5000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariul de avocat, admise în parte. Dispune înaintarea suportului optic depus de autoritatea contractantă la data de 18.06.2021 la Camera de valori a Secţiei. Definitivă. Pronunţată azi 24.06.2021 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre    24.06.2021"

http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000395712&id_inst=2

Pare ca o luam de la capat.

NGC

T4

Trebuie "reevaluata" oferta celor de la CHINA RAILWAY, in sensul ca sa nu mai fie respinsa in baza acelor articole. Se va emite apoi un nou raport al procedurii, care poate fi contestat din nou, dar trebuie venit cu argumente noi daca vor sa conteste oferta celor de la UMB. UMB va fi in continuare pe locul 1 si CHINA RAILWAY pe 3 in noul raport al procedurii.

survola

Se trage de timp până se termină Slatina-Balș.

Sealand01

Pt ca au castigat chinezii Pit-Sib trebuie sa tragem aici "piatra asta de moara"
Incompetenta+ legi proaste
E clar ca iar va fi cnsc+cab, dar de remarcat ca s-a miscat repede cab, la consiliu am pierdut mult timp
Teoretic in septembrie-octombrie ar fi gata (pt ca e vacanta jud)
Practic se va muta tot tr2 pe tr4

pest1969

Si nimeni nu vine cu o explicatie. 
Cu o asumare a raspunderii.
Unde a fost hiba?
De ce dureaza atat majoritatea reevaluarilor?
De ce nu se propun modificari de legi daca legile sunt proaste?

hefaistos

Din păcate 2021 este ratat pentru T4. Și probabil și pentru o buna parte din 2022 pentru ca, din câte stiu, trebuie făcută și proiectarea.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Sorinus

Oricum ptr UMB e perfect, pana se apuca de T4, T2 e cam gata si T3 e la asfaltari.

mike_us

@pest1969 Asta e cel mai rău din punctul meu de vedere. Ascundem gunoiul/neputința sub preș. Daca nu greșesc tronsonul 4 se licitează de 2 ani! Ce facem sa nu se mai întâmple? S-au schimbat legi, proceduri? A plătit cineva care a fost responsabil de licitația asta?  :(

Duta C

Chinezii nu au bun simt si cred ca o fac doar din rautate ca sa intarzie proiectele care dezvolta Romania....ma bucur nespus de mult de legea anti china......

pest1969

Din pacate, o parte dintre judecatori nu par sa se bucure de asta.

hefaistos

Pentru UMB nu-i perfect. Deja e probabil ca fabrica de grinzi sa plece de aici înainte de transarea disputei. Deci cea mai ieftina sursa de prefabricate iese din discuție. Și pot apărea și alte nesincronizari generatoare de costuri. Nu uitați, UMB are o mulțime de resurse interne. Sa le ții degeaba costa. Sa le relochezi și după sa le aduci înapoi iar costa. Din momentul acesta, dacă e sa câștige UMB, e cu atât mai bine pentru ei cu cât se tranșează mai repede.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

pest1969

Sper ca judecatorii sa dea si motivarea intr-un timp rezonabil, nu sa astepte toata lumea dupa ea 3-4 luni.