Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 5 Guests are viewing this topic.

paulmare

Daniel multumim
Incredibil ce avans au la Oltet cu pilele, fata de ultima filmare
Cine le-a confectionat grinzile de la tablier ? cat e de mare bucata de confectie adusa din fabrica si ce le ramane de montat pe santier ? foarte bine se misca de data asta si cei cu "ferul"

daniel321

Grinzile metalice UMB cred ca sunt pe un sntier naval facute cand mai aung prin zona o sa ma uit, prefabricatele de la Tirrena sunt aduse de la Deva nu am retinut firma constructoare...

davyl

Mii de multumiri... superba filmarea. Va ramane in istorie cum s-a lucrat in acest santier.

@radu si @daniel sunt zburatorii care ne-au incantat ochii cu aceste filmari. Inca o data mii de multumiri pentru efortul, pasiunea si timpul vostru... :excited:

dr4qul4

intrebare: Cele 3 randuri de pile in constructie in albie sunt ultimele? Sau mai trebuie 1 rand unde curge acum Oltul? Pare cam mare distnata, dar grinzile metalice pot fi si ele lungi...
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

oldtimercraiova

Abia astept sa vin in vacanta prin Romania, sa dau o tura pe DX12!  :-[

Titza

DX12 - zona podului peste râul Olt

Alutus

Tunel ii mai lipseste, ca avea de toate acest tronson din DX12  :cheers:

Stiu, avem cele 2 subtraversari, close enough  :p
Alea iacta est

ovicor

Impresionant mereu progresul si maniera de lucru UMB. Incantatoare mobilizarea acestora, etc. Sper sa termine asa cum au promis. Au inca inca 6 luni, e greu, chiar si pentru UMB!

reed

Radu ,sper ca esti platit de UMB,faci un PR extraordinar.Multumiri !

Dragos_R

Radu, este superba ultima parte a filmarii, la nivelul solului si pe baze portocalii, ca sa zic asa. Nu stiu cum ai reusit, dar sincer pentru noi este o incantare... probabil o premiera (sper sa nu gresesc). Tin inca o data sa iti multumesc pentru ce reusesti sa ne aduci pe forum. Mult spor in continuare !  Very :gj:

paulmare

^ sunt ultimele pile, deschiderea centrala e de 70 de metri, între două de 50 de metri

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson 2 UMB Lot2 Pod Peste Raul Olt Si Balta Milcov 04062021

Raducu Popa

@reed, constructorii nu ma platesc pentru aceste clipuri.

ovicor

E evident ca @reed iti facea un compliment, dar precizarea e utila, sa inteleaga toti si sa aprecieze eforturile voastre, a aviatiei si infanteriei!