Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 10 Guests are viewing this topic.

rocklee

in studiul de fezabilitate spune clar ....va fi un drum de legatura intre DN 6 [ZONA FORD ] si drumul expres CRAIOVA PITESTI ...lotul 1..
.deci    drumul de legatura nu are nici o legatura cu centura nord ...sau centura sud... 8)

dr4qul4

Ba are. Pentru ca din "zona Ford" NU poti ajunge la DX 12 decat daca treci prin aeroport, prin zona de unde incepe centura nord (care insemana demolari masive, inclusiv de parc, fabrica de avioane sau baza sportiva). Sau o poti face pe traseul centurii de Sud, sau mai bine zi a celei de sud-est care a fost construita de curand.
Sunt 6 km intre FOrd si capatul centurii de la Carcea (care e pe DN6), dar e cam singurul traseu posibil.
Iar acesta se poate continua usor cu prin DC87.
Ideal ar fi ca bucata intre DN65 si DX12 sa fie pe 4 benzi, pentru ca aceea ar fi si principala legatura a Craiovei!
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

SniperGuy

07.05.2021 - termen de introducere a plângerii  (din PDF-ul pe care l-a share-uit Daniel)
11.05.2021 - data inregistrarii plangerii la CNSC.
17.05.2021 - data inregistrarii recursului la CAB
Sa intelegem ca au depus prea tarziu plangerea si se poate semna? Pare prea frumos pentru a fi adevarat...

rocklee

O veste Bomba...sa se poata semna si lotul 4...
Acolo imbatranesc moldoveni pana gata autostrada....si cand pleaca de acolo..
Nu mai vorbesc Moldoveneste ....vorbesc Olteneste... :D :D

Dr4cul4....ai dreptat in ce spui...eu asa am intelea din comunicatul Cnair....drum de legatura Dn 6 Drum expres...
Ar fi multe de spus .....dar las timpul (CNAIR) sa vedem ce va decidè...

NGC

Daca luati de bun tot ce scrie CNAIR in documentele alea, va faceti singuri iluzii.
La fel, daca va uitati pe paginile de la CNSC si CAB si luati de bun tot ce e acolo sau nu intelegeti sau nu stiti despre ce e vorba (oare de unde a aparut data de 11.05.2021? ;)), uneori va amagiti singuri.
Am explicat asta de atatea ori incat nici nu imi mai bat capul sa explic care e situatia reala.

Aici cu atat mai mult trebuie asteptata decizia CAB, pentru ca avem si opinie separata la decizia CNSC.

amedeog1

@NGC Multumim de lamuriri,ne luase valu'. ;)

voicul

O placere sa vezi asa ceva!
Cat progres si cat muncesc oamenii astia!

+1  :cheers:

mike_us

Pentru sfârșitul lui 2021: Suna realist sau e prea optimist?

• Tronson 1 - 40% (deja sint la 21% acum)
  • Tronson 2 - 90+%
  • Tronson 3 - 40%
  • Tronson 4 - semnat si proiectul finalizat. 

archaeus

oldtimercraiova

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson2 Lot1 UMB Pod DJ643 Oltet 19052021
https://www.facebook.com/MNDroneShooting/posts/121074786790167

paulmare

R@du, daniel321 multumim amandorura
Foarte cu spor lucreaza
si aici au CAT-uri mari ca si pe A3,