Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 14 Guests are viewing this topic.

carutasul

paulmare

archaeus in poza a doua - paralel cu linia CF, e un tunel de dezghetat vagoanele de carbune ?
unde e linia atunci ?

archaeus

Sub pod! :))

Acum serios, in filmarea din 21.05.2020 e tot acolo!

snackhunter

Si...a venit contestația de la chinezi   >:(

http://portal.cnsc.ro/istoricdosare.html?a=search&Dosar-CNSC:NumarDosarString=529&Dosar-CNSC:nume-contestator=railway

Cine stie ce înseamnă acea plangere a chinezilor?

Bachus01

Eu unul tind sa cred ca sunt si altele la mijloc (geopolitic) . Prea mare bataia de joc , prea se tin cu dintii de orice .

Daca tot vor asa mult lucrari de infrastructura pot deschide firma in Ro angajari + utilaje .

reed

Sunt firmele de avocatura care ii sprijina a unora gen ce stateau cu cortul pe VP,stai linistiti,sunt la noi interese sa se intarzie.Tot ai nostri ii sustin in chestiile astea,ce crezi?

DarkFranck

Nu cred în teoria conspirației, pur și simplu chinezii au devenit cei mai mari investitori în casele de avocatură din România (care își cam bat joc de chinezi), în rest eșec pe linie. Au fost trimiși aici - și mă refer la tot estul Europei - cu sarcini mărețe trasate de Partidul Comunist Chinez și au doar eșecuri pe linie. Sperau să fie poarta lor mare de intrare în UE. În România, cel puțin, au fost dați afară de peste tot, de la Cernavodă, de la 5G, din autostrăzi - și ăsta e doar începutul în războiul rece SUA/China care abia începe. Au primit doar centura Zalău, 5 km, asta e tot ce au obținut în România - adică mega-jenant, cred că li s-a dat mai mult la mișto, să nu spună chinezii că suntem chiar așa de răi cu ei. Prin regiune slăbuț, doar prin Ungaria și Serbia (dar fără mari contracte, deocamdată doar proiecte, sunt curios dacă chiar se face ceva). Pe cei din Muntenegru, singurii care i-au primit, au reușit să îi bage în faliment chinezii cu un singur proiect.
Fluctuat Nec Mergitur

Sealand01

Cum ar fi sa ne trezim cu Catalin si Horatiu ca semneaza? Bineinteles ca e o decizie luata de ei, nu stim noi, dar tare mi-e ca prindem vacanta judecatoreasca si vedem un raspuns prin septembrie cu semnare in octombrie deci se intra in teren in 2022...

Ionut

Va rog nu mai deviati de la subiect. Inteleg, China una alta dar discuția deviază prea mult.

davyl

Multumim @archaeus pentru superbele fotografii!

Se vede ca UMB s-a intors la lucru. Fata de ultima filmare una din deschiderile de la podul Balta Milcov are toate grinzile urcate (in filmare nu le avea pe toate) si nu mai au foarte multe pile de finalizat; podul peste linia CF: ce aproape este capatul podului de calea ferata, dar podul e totusi destul de lung (banuiesc ca au motivele lor de a iesit asa); unul din viitoarele poduri are toate pilele gata si in curand vor pune si grinzile, am vazut ca scoteau pamantul dintr-o parte, probabil trebuie reasezat cum trebuie iar in capatul celalalt au o foreza care e pozitionata in celalalt capat al podului, probabil trebuie intarit prin piloni forati? Am mai vazut piloni forati asa aproape de pod si la podul de la Talmaciu pe A1.

In curand vor lucra in albia Oltului la pile caci se apropie cu finalizarea la batardouri. Arata extraordinar totul.

Avand in vedere ca vine vremea frumoasa, ma astept sa avem schimbari spectaculoase de la o saptamana la alta!

ciprebbe

Pai avand decizia asta se poate semna si maine daca se vrea :).
Ar fi CraPi4 si A0 Nord un lot pt UMB.
Deja am emotii "de capacitate" cu atatea contracte semnate.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

mike_us

Avantajul sa se semneze acuma ar fi probabil ca pot merge cu proiectarea înainte pina justiția se pronunța. Dar daca decizia e întoarsa de justiție nu ar însemna ca UMB ar pierde bani cheltuiți pe proiectare? Mulțumesc

naivu

^Ar fi trebui sa fie decizia si riscul lor! Ar fi frumos din partea MT sa poarte o discutie cu UMB in care sa le ofere semnarea contractului inainte de decizia CAB; cred ca ar putea sa o faca saptamana asta, textul contractului a fost deja redactat si agreat anul trecut!