Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 12 Guests are viewing this topic.

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson2 Lot1 UMB Pod DJ643 Oltet 29042021

ion59

Progres considerabil, inca mult de lucru! Multumim daniel321!

TibiV

Este clar ca podul peste Oltet va fi integral metalic, nu "combo" ca cel pest Olt...
Poate explica vreun constructor de ce?

Bestial cadrul de la 09.20...
Pila goala pe interior - pila aproape finalizata...

daniel321,
:cheers:
(+1, evident...)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mike_us

Pe lotul 4 CNSC a dat câștig tot lui UMB. Știe cineva daca chinezii au făcut apel si la CAB? Cit timp au pentru asta? Mulțumesc.

snackhunter

^ 10 zile de la data deciziei CNSC.

Deci pe finalul saptamanii sau inceputul saptamanii viitoare vom afla cu siguranta. Eu cred ca vom avea din nou CAB. Alte intarzieri de cateva luni.

paulmare

Daniel multumim, foarte spectaculoasa si filmarea si lucrarea
^ eu am numarat 10 axe plus culeele la circa 560 metri - grinzile cu zabrele au 50 de metri inseamna, ca si cele doua deschideri "mici" in conlucrare de la podul mare
sa fi folosit grinzile de beton de 32 de metri - ar fi trebui sa construiasca mult mai multe pile si podul este mai inalt decat de-a lungul baltii Milcov, cine stie daca nu le-au trebuit si piloti mai adanci sa ajunga la roca stabila, eu doar imi dau cu parerea, a fost mai ieftin asa cu 10 axe si fier, decat cu grinzi de 32.5 metri de beton (doar imi dau cu parerea)
Pile de acelasi fel la Olt - sunt ultimele axe spre culeea Slatina, cele mai inalte
sa caut in urma, a fost planul de la Olt postat pe forum, sa vedem cum fac acolo,

archaeus

TibiV

UMB este în vacanță până luni 10 mai...

alecu26

La CRAPI nu se poate schimba nimic din proiect. De ce e asa la podul asta...si diferit la celalt....doar proiectantul SF ului stie. (Pile foarte inalte, chiar mai inalte ca aici exista si la podul peste Olt, in zona disnpre culeea de pe deal.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

archaeus

@tibi e intrarea in Craiova, lot TS. Astia sunt in vacanta de vreun an.....

TibiV

Sorry...  :-[

Sunt pe mobil, și nu văd prea bine.
Ăia pe Crapi 1 or fi în vacanță până pe 10 mai 2022...  >:(

Tony7Y

Nu a aparut inca nicio contestatie de la chinezi?

Decizia a fost data acum 2 saptamani. Teoretic au trecut 10 zile lucratoare.

SniperGuy

Sunt 10 zile de cand primesc decizia (confirmarea de primire).  Adresa transmitere decizie a fost trimisa pe 27 apr. Daca s-a trimis in tara, in 3 zile teoretic ar fi trebuit sa ajunga; deci cele 10 zile ar incepe sa curga incepand cu 30 apr., ceea ce ar face ca recursul sa se poata trimita pana astazi, 10 mai. Pana acum, liniste si pace, dar nu cred eu ca scapam fara recurs... Ar trebui sa se elucideze situatia saptamana asta. Domne-ajuta, poate uita sau nu ii mai intereseaza  :lol:

PS: si nu sunt 10 zile lucratoare; sunt 10 zile calendaristice; daca a 10-a zi cade intr-un week-end sau intr-o zi libera (sarbatoare legala), se va prelungi termenul pana la urmatoarea zi lucratoare.

archaeus

S-au intors baietii portocalii la munca.