Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 14 Guests are viewing this topic.

Sealand01

Norocul lor ca restul e cam plat, in afara de 2 parti.
Eu zic ca daca TS lucreaza doar la pasajul peste centura, nu-l face pana la final, eu acolo vad cele mai mari probleme

Ionut

Mă iertați, am gresit eu din viteza și neatenție. Omul de la TS a zis anul viitor, 2022. Final de 2022. Cred ca am tastat aiurea, iertare!

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson 2 Lot1 UMB Bals, Piatra Olt 22042021

archaeus

GAC

Revenind la subiectul timpilor de executie al grinzilor pentru T3, inclin sa cred ca regula de 3 simpla nu se aplica din urmatoarele considerente:
1. muncitorii aferenti fabricii de grinzi sunt fierari-betonisti;
2. T3 nu arde si are nevoie doar de jumatate din cantitatea de grinzi;
3. Pe T2 avem inca 3 viaducte cu 9-10 deschideri pe langa podul peste Olt, deci va fi nevoie de cat mai multi fierari-betonisti, daca vor sa termine cu placile de suprabetonare pana la toamna, ca sa nu-i apuce asfaltarea pe vreme urata, asa cum au facut Pizza, pe ploaie la Alba Nord.
Asadar, inclin sa cred ca viteza la fabrica de grinzi o sa scada semnificativ pe masura ce muncitorii vor fi redistribuiti.
Sa vedem si partea buna... au timp judecatorii sa se pronunte pe T4.
In vara asta fierari-betonistii vor fi la mare cautare in Oltenia, deci mai bine ii folosesti la armarea si suprabetonarea celor 4 viaducte mari, decat pentru grinzile unor viaducte care nici nu au toti pilotii turnati.

Tavi

^^@archaeus: Cred ca era mașina de turnat rigola (daca este vorba de utilajul de la min. 13.25).

paulmare

Daniel321 mulțumim 😊 Portocalii nu au inca de demolat nimic? Nu au de frezat și reciclat în stație, niste asfalt proaspăt pus? Ar trebui să meargă pe A10 sa învețe cum să te afli tot timpul în treabă fara sa termini vreodată

daniel321

Se toarna rigole, o sa apara filmare cu nodul rutier si cu rigola turnata

mike_us

Excelenta filmare @daniel321. UMB se mișca incredibil. Poate reușești luna viitoare sa ajungi si pe lotul 3.

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson2 Lot1 UMB Relocare DC13 Piatra Olt 22042021
https://www.facebook.com/MND-100876852143294

RaduG

Azi, sâmbătă 24.04.2021, se lucra și la Tirrena Scavi și La UMB

Intersecția cu centura Craiova

Supratraversare DN65 în zona localității Robănești

Nodul de la Piatra Olt