Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

daniel321

Cand am plecat am văzut ceva interesant aveau ceva ca niște galeti cu material de panza plastifiata de culoare galbenă si le dadeau drumu de sus ca pe tiroliana

danutzu_1069

Alea trebuie sa fie "trusele" de scule...

vladioan_bv

avumit

Probabil s-a mai scris, dar eu sunt mai turc.. cu lotul 4 cum ramane? In sensul mult neindragitelor scenarii: foarte optimist, realist, pesimist. Ideea ar fi de cand se va putea apuca cineva de lot? Exista sanse mari de 2022? Ca de 2021..
* Nu sunt fan UMB, dar cred ca ar putea duce si lotul 4 catre un bun sfarsit.

Tony7Y

^ http://portal.cnsc.ro/istoricdosare.html?a=search&Dosar-CNSC:nume-contestator=railway#

Presupun ca dosarul cu pricina e dosarul nr. 529 cu statusul in "In asteptare dosar achiziție". De peste o saptamana nu s-a mai miscat nimic la el.
Nu ma pricep dar am aruncat un ochi pe alte dosare asemanatoare si daca as lua aceiasi timpi, cred ca o sa mai dureze 2-3 luni pana la finalizare.

Chinezii mai au optiunea sa se duca in instanta dupa cnsc. Ramane de vazut daca o sa semneze iar contractul inainte de o decizia a instantei.

Nu inteleg de ce nu misca absolut nimeni nimic in privinta acestor contestatii incat sa nu mai dureze luni, ani de zile. Sunt de interes national si sunt sigur ca se pot rezolva intr-un termen mult, mult mai scurt.

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson2 Lot1 UMB Pod Cale Ferata Pod DC155 Barza 13042021
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=102784548619191&id=100876852143294

MarianD

Visu oricarui oltean: sa ii faca fratili moldovan drumu! Elore portacala mecanica! (salutari de la Cluj unde si aici furnicile misca bine de tot)

FMFM

Poate pare absurd, dar la poduri mai lungi peste cai ferate, de ce nu se proiecteaza cu o banda de intoarcere pe sub el?
Bineinteles acolo unde spatiul permite.

ion59

In doua luni ar trebui sa fie gata!

mike_us

Constructorul pentru lotul 4 a fost desemnat in iunie anul trecut si contract semnat in septembrie parca. Deci suntem după 10 -11 luni si încă nu se știe câștigătorul. Daca mai adaugăm ca a doua licitație a fost in vara lui 2019 e clar ca durează mai mult licitația decit execuția. Si e păcat ca avem bani europeni care nu știm cit o sa mai fie valabili de care ne batem joc.

ovicor

Daniel, se poate sa fi fost scurtcircuitoarele care s-au montat/ demontat de pe conductoare. La montare se ridica / ridicau fiecare pe prajina, cu franghia de ajutor . La coborare se pot demonta fara pragina. Si rola franghiei de ajutor se lasa ultima data, tot ca o tiroliana.

daniel321

Stalpul acela doar ce l-au ridicat de la sol (partea superioara rosie) si nu are cabluri pe el, cablurile sunt jos... 

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson 2 UMB Lot2 Pod Peste Raul Olt Si Balta Milcov 17042021
https://www.facebook.com/MNDroneShooting/posts/103478748549771

ovicor

Corect, Daniel, am vizionat filmul dupa ce-am postat. Am incercat sa sterg postarea, se pare ca n-am reusit. Felicitari pentru abnegatie si profesionalism!