Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 9 Guests are viewing this topic.

horatiu.cosma

AC e pentru toată lungimea lotului.

snackhunter

Am trecut azi pe centura de nord cu gandul de a face poze si a va arata progresul la nodul T1.

Nu am avut la ce sa va fac poze. Este un singur excavator pe santier si este in aceiasi pozitie ca acum 2 luni. Nu s-a miscat absolut nimic.

Maine merge premierul in Craiova si are o intalnire si cu cei de la TS.

user201

@daniel321 Mulțumiri pentru efort.

@horatiu.cosma
Cool and keep up the good work!

KnX

Așadar, ce fac și italienii de la Tirena Scavi?
Sunt încă în concediu de odihnă / iarnă?
Nu au destul front de lucru deschis?
Sau lucrează poate în alte zone ale tronsonului?

AlexxC

La Craiova ploua torential si nu se anunta vremea buna cel putin  7-10 zile de azi inainte. Cat a fost vreme buna italienii au lucrat la rampa pasajului de langa centura Craiova cu cateva utilaje, vezi filmarile recente!
Ar trebui sa avem activitate mai intensa cand vremea o va permite,acum ca au primit AC pe inca un segment.

Alutus

Mobilizzaree grande!!   :lol:   Fireste, e vorba de Tr1

Alea iacta est

Dominik

Deci maine se exropriaza si ultimii 3 km lipsa de pe tronsonul 1. Nice !  :)
You're in Steelers Country

mihai008

Amuzanta tare reactia prim-ministrului de la 00.30 cand i s-a spus ca pt lotul 4 "au contestat chinezii"  :lol:

hvm

Nush daca am inteles eu bine sau nu, dar a spus ca pana in toamna o sa fi asfalt pe 2 si 3?
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

razvan96

A promis Tirrena asfalt pana la toamna pe sectorul dintre km 10 si 17+700.

snackhunter

^^ Cred ca era vorba de sectoarele 2 si 3 din T1.

adyneamtu

"Ne vedem la toamna pentru asfalt"  :lol:
Deci va fi asfalt suta la suta pe sectorul 3 pe care acum sunt la 40%. Sectorul 2 abia ce-a primit AC, iar sectorul 1 e cel cu pasajul si nodul Ghercesti de langa Centura Nord Craiova.
De-ar fi fost totul in regula de la inceput pe acest lot, acum erau si ei cu totul pe la 40%, nu cu mult in urma UMB si am fi vorbit de deschidere in primavara 2022.
Asa ca asteptam toamna 2022. De legatura cu giratoriul de la Centura Sud n-au vorbit. :(

GDS: Cand se afalteaza tronsonul 1 al drumului expres

Quote,,Tronsonul de aici este abia la început, avem stadiu de execuţie zero, dar noi suntem pregătiţi, suntem mobilizaţi. În momentul în care vom avea vreme bună vom începe în forţă. Au fost şi probleme cu exproprierile. Pe acest tronson unde ne aflăm acum am obţinut autorizaţia de construire în 22 februarie 2021 şi nu am apucat să lucrăm. Am început o structură cu piloţi, dar, din păcate, pe vremea asta nu se poate face nimic. La sectorul care pleacă de la kilometrul 10 până la kilometrul 17 am realizat un stadiu de execuţie de 40%. Acolo am primit autorizaţia de construire în 2019", a explicat reprezentantul Tirrena Scavi SpA. ,,Anul acesta aveţi bugetul asigurat. Dacă este nevoie o să mai şi suplimentăm, ca să mergem mai repede. Legat de expropriere, mâine (astăzi – n.r.) venim cu o hotărâre de guvern ca să nu mai fie probleme", i-a transmis premierul Florin Cîţu.

Prim-ministrul României a primit şi o veste bună. Constructorul a precizat că sunt şanse să fie turnat şi un strat de asfalt în 2021, însă pe tronsonul unde lucrările au demarat anul trecut. ,,De la kilometrul 10 până la kilometrul 17 şi 700 de metri sută la sută o să turnăm asfaltul până la toamnă", a afirmat reprezentantul Tirrena Scavi. ,,Atunci, ne vedem la toamnă, la asfalt", i-a răspuns Florin Cîţu.

LE: Poza cu traseul modificat.

mike_us

Deși e mult mai bine ca in alți ani tot durează mult exproprierile.
Si pe tronsonul 1 dar se pare ca si pe tronsonul 2 unde încă mai sint de făcut exproprieri (bazat pe informațiile de pe situl CNADR
http://www.cnadnr.ro/sites/default/files/DRUMURI%20EXPRES%20PROIECTE%20IN%20EXECUTIE.pdf)

horatiu.cosma

Cu HG-ul de azi am încheiat subiectul exproprierilor pe T1 și T2.

gabim

Quote from: horatiu.cosma on January 27, 2021, 11:38:53 PM
Mai există o ultimă tranșă de exproprieri suplimentare (la suplimentare) în lucru, ne zbatem să avem AC complet la începutul sezonului competițional.

Promisiune indeplinita. Mult succes in continuare!
Pariu A7: se va circula pe toate loturile UMB pana la Pascani inainte de a se circula pe lotul Pizzaroti - in caz contrar, 100 Euro in contul API.