Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 25 Guests are viewing this topic.

DanielG

Multumim Daniel
Am primit notificare pe you tube
Aroganta maxima.
Le-a parcat.  :D :) :lol:
"Cum ar veni" : "cate camioane aveti in romania!?" Eu le am parcate pe un santier.
Daca vreti si excavatoare, ... le am pe a3. Noi!
Lasand gluma..... 👏👏👏

dr4qul4

Are voie cu atatea utilaje? Va avea probleme in a pastra distanta de 2 m intre muncitori 😀
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

PaxRomana

Spectacol pur alinierea de camioane....Parca stia Umbrarescu c-o sa scrie lumea pe undemerg.ro , haha. Mai lipseste ca digi24 sa preia filmarea lui Daniel,si face cateva zeci de mii de vizionari, precum video-ul cu aia la furat !  :lol:

paulmare

Daniel321, excelente filmari, multumim :)

La podul peste Oltet, sunt doua foreze si pare ca mai sunt piloti, parca 550 de metri au acolo, partea peste apa e cu acces dificil intre conducta si linia CF
si podul peste Olt, la partea metalica - nu se prea vede progres, aceleasi grinzi sunt, unde au acces facil de-a lungul baltii secate, se vede ca au lucrat oho

Drive_140

Am așteptat 12 ore, nimeni nu a vrut să numere camioanele.
140-145

miahi

^Cred ca mai toata lumea le-a numarat, numai ca am ramas toti in contemplare ...

Bachus01

Stiti cumva daca au montat statia de asfalt?

Alutus

@drive140, cate un camion practic pentru fiecare avocat al grecilor, turcilor, chinezilor etc...

din filmari cel mai mult ma ingrijoreaza zona neatacata Tr2L1, pod Oltet si DJ 643...acolo stiu ca era si problema cu primarul care nu voia sa faca expropierile. Vad ca sunt inca in picioare casele, pare sa fie o zona problematica aceea
Alea iacta est

paulmare

Quote from: paullie on November 29, 2020, 11:57:33 AM
Quote from: panzer on November 28, 2020, 09:43:59 PM
.....Si podul de la Olt este punctul critic. Mai ales pilonii din albie......
Am un punct de vedere oarecum diferit

IMO punctele critice sunt asa:
1. Exproprieri zona pod Oltet (Bals)
2. Expropieri str. Petre Pandrea (Bals)
3. Exproprieri DC 155 (Bârza)
4. Podul peste Olt

fix asa, postul asta e din noiembrie, acuma se vede foarte bine dupa 3 luni (ma rog iarna si vacanta de anul nou)
La podul peste olt, partea metalica, la restul zburda, cum au facut si la ei acasa

ovicor

Ma gandesc ca nu vor aborda pilele din mijlocul Oltului, pana nu vor trece viiturile de primavara. Stiu ca sunt multe lacuri de acumulare in amonte, totusi mai confortabil le va fi in vara, cu alt debit si la alte temperaturi.

Bachus01

Nu cred ca trebuie sa ne facem griji la pilele din Olt . Mai sunt 3 buc de facut . Banuiesc ca nu dureaza mai mult de 3-4 luni din moment ce se apuca de ele . Speram sa sudeze tablierul metalic in bucati mai mari pe uscat nu cum au procedat pana acum . Mama ei de optimizare  :lol: .

Un lucru e cert , a promis finalizarea T2 pana la sfarsitul anului . Nu cred ca trebuie sa avem emotii la cum evolueaza santierul .

PS: Tronsonul 1 este bun pentru pariuri: 2022  :rofl: sau :rofl: 2023   :lolz: :madwife:   ?

Tony7Y

Eu vreau sa vad o parte din T2 gata anul asta dar ma indoiesc.

Cifrele par totusi cam umflate.
57% pe Tronson 2 Lot 1
53% pe Tronson 2 Lot 2

Si asta la 1 decembrie 2020, conform harta API.

Din ce vad momentan, nici acum nu as putea sa zic ca suntem la 50%. Sunt multe zone pe care inca nu au intrat. Inca sunt probleme cu exproprierile si cine stie cat mai dureaza.

UMB baga tare dar sa nu ne mai facem atatea sperante.
Eu unul sper ca pana in vara 2022 sa putem merge spre Bucuresti, cel putin ocolind Balsul si Slatina.

cosss

daniel321

Drumul Expres Craiova Pitesti DX12 Tronson 3 UMB 3 Foreze Priseaca   Tatulesti 18 02 2021