Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

12 Members and 27 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

Adevarul e ca gasesti imediat oameni calificati care sa lucreze pe santier si care sa fie si de incredere. Sau macar dornici sa invete aceasta meserie.....si sa nu "deguste" nimic in timpul programului. Sau inaintea lui
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

hefaistos

Nu trebuie "sa termine rapid". UMB ne-a obisnuit sa termine inainte de data contractuala, ca altfel au timp berechet.

In rest, cum zice dr4qul4.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

rota

VIDEO CNAIR

Se lucrează în principal la structuri în această perioadă, urmând ca antreprenorul să se mobilizeze și la terasamente cu 900 muncitori imediat ce condițiile meteorologice vor permite acest lucru. Imagini din zona râului Olt și de la poligonul de grinzi.

gxg29

Ma arunc si eu in disputa lui Bachus01 si Lozzo ... Si eu am convingerea ca se va termina anul acesta T2 cap coada, cat priveste podul peste Olt dupa mine se va contiunua cu deschiderea 6 si posibil cu deschiderea 9 in paralel (deci urmatoarele doua pile mai apropiate de mal iar apoi de va debloca Oltul pe deschiderile 5 si 6 si se va face umplutura pe deschiderile 7,8 unde va fi nevoie si de macara pentru grinzile betonate pe deschiderea 8 si 9 si nu ar fi exclus ca si tablierul metalic pe deschiderea 7 sa fie montat la sol si pozitionat cu macaraua situatie in care deschiderea 7 nu ar mai necesita umplutura.

adiarc

in mod normal ar fii f greu de finalizat...dar asa se spunea si la Bacau si totusi s-a inaugurat..cu acele probleme...e adevarat

asa ca vad sanse 50..50...sub nici o forma nu as miza ca nu si  nu
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

AlexxC

@adiarc Ai vizionat filmuletul? Ai observat mobilizarea de la pod?
Ce va ziceam de clima Olteniei...aici sezonul de constructii are 10 luni pe an!
Bravo CNAIR! Avem drona noua ce filmeaza 1080p! Hai cu cat mai multe clipuri din zonele fierbinti!
@rota ai preluat textul in mod eronat! ACUM sunt pe santier mobilizati peste 900 de muncitori !
Originalul: "Se lucreaza in principal la structuri si la confectionarea grinzilor si a elementelor prefabricate folosite la lucrarile de arta. Urmand ca antreprenorul sa se mobilizeze si la terasamente imediat ce conditiile meteorologice vor permite acest lucru.
In aceasta perioada Antreprenorul are mobilizati peste 900 de muncitori"....etc

voicul

Poate au schimbat textul intre timp?

Asa e acum "În această perioadă Antreprenorul are mobilizați peste 900 de muncitori."

Oricum  :cheers: si chiar +1 pentru filmarea CNAIR (cu un montaj decent).

adiarc

^^si la Bacau au fost aceleasi discutii

Antreprenorul este deosebit de motivat sa tureze cand va fii posibil climatic ,pt a nu se suprapune cu acelasi tip de lucrari aici si pe A3 sau A0...nu am nici un dubiu...de asemenea ,tinand cont de prestigiul companiei nu am emotii nici pt gasirea macar a unei parti importante din cei cateva sute de oameni necesari
"Eficienta" cnair...claimuri de sute de milioane de lei,puse pe tava constructorilor pentru proiecte inexistente ( LD2 sect E ; LD 3 ; A10 )

DESFIINTATI compania Antiinfrastructura

hvm

Si eu sunt dispus sa pun pariu pe 500 ron ca o sa fie deschis traficul pe T2 pana la craciun pe intreaga lungime (cel putin half profile pe anumite portiuni).
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

Lozzo

Eu din pacate nu o sa ma hazardez cu pariu ca nu se va termina. Se poate intampla orice, desi personal dau foarte putin sanse de reusita totala chiar si cu half la pod.

La un moment dat se ocupa cineva cu contabilizarea pariurilor si tragerea la raspundere la sfarsit de an. A luat cineva nota de pariuri?  :D

Am avut o problema cu modul lui Bachus01 de ma ataca asa direct pe mine, ca nu e prima oara cand se intampla. Sa isi exprime parerea direct ca e liber sa o faca, dar sa nu imi dea mie in cap cu argumente de vechime pe forum, miracolul UMB si pod care rasare peste noapte ca il uda oltul toata ziua.

L.E. Fiecare e liber sa creada ce vrea, dar cu o armata de muncitori necalificati si soferi de basculante sau excavatoare nu lucrezi la poduri si viaducte. Viaductul ala lung doar el iti ocupa mare parte din forta calificata, iar podul ala nu e chiar usor de construit chiar si cu oltul secat si o parte mai cere si calificare pe care UMB o imprumuta. Pare si putin mai lung tronsonul decat la Bacau si ceva mai multa zona de podis/deal.
Drumul preferat: intre cel stiut si cel drept este tot timpul cel care nu este ultimul.

vladioan_bv

@ hefaistos   nu m-am referit ca e neaparat ca UMB sa termine mai rapid. eu ma refeream stric la situatia in care doreste sa accelereze o anumita lucrare intr-un anumit interval de timp definit.

alecu26

Eu inca imi mentin pariul. Am zis...am zis. Cu toate ca dupa filmarea de azi as paria invers.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

miahi

^@alecu26 sa intelegem ca ce ai vazut in filmuletul recent de la cnair te-ar face sa pariezi ca se va deschide ceva anul acesta (2021) pe acest lot ?

gabim

Fara sa ma bag la pariuri, avand in vedere experienta de la Bacau indraznesc sa cred ca se va circula pe lotul 2 in intregime. Poate maruntisuri vor mai ramane de facut, dar de circulat cred ca se va circula. Chiar daca nu ma bag la pariuri, o contributie in contul API tot am virat si incurajez si pe altii sa faca la fel.
Pariu A7: se va circula pe toate loturile UMB pana la Pascani inainte de a se circula pe lotul Pizzaroti - in caz contrar, 100 Euro in contul API.

alecu26

@miahi:...da. Singurul loc in care se mai pot bloca sunt fundatiile din apa, care vor fi facute cu palplanse, etc. Si livrarea de betoane. E clar ca fierarii merg mult mult prea repede.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).