Drumul Expres DEx12 Craiova-Pitești

Started by Ionut, February 12, 2013, 07:35:36 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

gruia88

Da pare ca la terasamente sunt destul de sus , urat e pe namolul asta portocaliu cred ca e jale sa lucrezi , utilaje impotmolite murdare , salopete murdare , materiale murdare e urata perioada de construit .

Daca nu mai fac schema de anul trecut si se intorc mai devreme cu niste echipe de structuristi ca sa lege fierul si sa suprabetoneze ar avansa binisor. Sa lase restul de terasament si asfaltul pentru Martie / Aprilie cand sunt temepraturile mai bune ar putea probabil pana in Iunie sa finalizeze .

Legat de pasajul peste A1 la fel daca pot sa lucreze la el cand se intorc la munca in conditiile sa nu se intoarca Aprilie / Mai pot sa il termine in timp.

JohannDB

......Nu mai târziu de vineri seara, urcam de pe "centura de nord Craiova / DN 65F, km 5, pe DEx12, lotul 1, km 0,00..... STAU ȘI MĂ ÎNTREB, de ce mama naibii trebuie să proiectăm și să construim aceste tâmpite insule, trase și la compas, cu arce de cerc de te iau durerile de cap, când te strecori printre ele, ca să nu descalți/dejantezi vreo roată și să ai belele și timpi pierduți, că așa a gândit/vrut un idiot de proiectant de prin vreun birou anonim, mai mult sau mai puțin și care n-are habar și n-a văzut nici măcar în vis, că-n facultate nici atât, care-s posibilitățile de viraj și încadrare pe diferite raze a diferitelor tipuri de trailere cu diferite compoziții de axe și diferite axe viratoare și gradele de vireare ale acestor compoziții de axe..........??
     De ce naiba ne trebuie BORDURI de 25 cm înălțime ?? De ce naiba aceste bretele de racordare nu pot fi MAI LATE cu minim 1 metru (1 metru pe care-l băgăm în suprafața moartă din insula respectivă, în loc să facem spațiu suplimentar de viraj) ??  :rant:  :rant:  :rant:  :rant:

Nene Umbrărescu, și la ieșirea de moment de pe DEx 12 de la km 108+100 spre Albota prin racordarea la "noul" DN 65G spre DN 65 (Albota) la cele două girații (primul la capătul bretelei de ieșire unde ai și intersecția spre DN 65A/Roșiori de vede și după trecerea peste DEx12 ai al doilea giratoriu, ce continuă cu acest nou DN 65G spre Albota, nu mai lipsește decât să plantezi niște parapeți EXACT în marginea benzii de asfalt, că acel șanț betonat e făcut și el la compasde-al naibii în buza asfaltului (nu putea fi făcut 1 m mai spre dreapta) și s-a dus naibii și trecerea "celor grei" care au lungimi de dus pe aici, de nici ai dumitale nu mai pot trece frumos pe aici ci să facă și ei balet în girație cu parapeții-n gât.........

gruia88

Am trecut azi in jurul pranzului pe Dex12 - pe T1 se lucra la pasajul din zona centurii Craiova, pe traseu pe la gardurile laterale si la Spatiul de Servicii , ce am remarcat un caine mare lovit de masina pe traseu pe pasajul care trece prin Localitatea Pielesti , a gasit el vre-o gaura sa ajunga pe carosabil.

Pe T4 la fel se lucra la Spatiul de Servicii si in zona nodului cu A1 faceau un depozit de materiale acolo ceva ,  ca si calitate  se simte o vibratie mica cand circuli fata de T1.

Dupa ce am coborat la Albota pana pe A1 am mers 45 de minute bara la bara , daca era gata pana in A1 scapam de acest ambuteiaj , abia astept sa fie gata pana in A1 sa scapam si de ultima zona cu blocaje.

BIGRED1984

toata lumea ... Dx12T4 si A0S3 pentru ~450

JohannDB

""" Dupa ce am coborat la Albota pana pe A1 am mers 45 de minute bara la bara, ..."""    Opppsssss, ai prims coada și de la ieșirea DEx12, km 108+100, pe breteaua spre giratoriul din capul bretelei unde intrii pe 65G, km 1, spre Albota ??
      Pentru că de la acest giratoriu, km 1 până în ieirea DN 65 (Albota) km 112+400 ai 5 kilometrii. De la Albota, DN 65, kmm  112+400 ai peste 3 km și un pic giratoriul de la km 115 ("Petrom" - Bradu) și o iei pe DN 65B la km 00, pe la Brico/Auchan, Vama, Metro Pitești și intrii la km 7+200 din DN 65B în A1 la km 106+400.......
      Deci, o mică înghesiuală pe 9,8 km din Albota (DN 65) la A1, asta dacă nu mai pui și acei cca 5 km din acel DN 65G, drum de legătură, capăt actual DEx12 și A1 . Am fost norocos până acum, de n-am apucat coadă; e drept am fost și la ore "total nepotrivite" pentru a suporta plăcerile unei cozi - miez de noapte, sau prea devreme dimineața, când pentru unii mai e mult să le sune ceasul "cucuriguuuu"....
    Morala: fi huhurez (!!), rulează noaptea sau (prea) devreme dimineața. Ne mai trebuie "puțintică răbdare".... Și ceva tutun și iar... răbdare.

Tony7Y

Nu neg ca sunt ore cand poate se ajunge si la 45 minute pe bucata respectiva, dar nu cred ca e ceva general.
Eu pana acum am facut in jur de 15 minute pe ambele sensuri cel mult, si chiar am prins coada la intrarea pe DN65, la giratoriul de la Petrom si vreo cateva minute de bara la bara la Auchan. Asta a fost nimic fata de ce dau de cele mai multe ori la intrare in Buc.

gabi00ro

salut. in ultimul video postat, la minutul 9:00 si 9:22 nu ar trebui sa fie ceva lucrari? par a fi drumuri de acces.

adyneamtu

Fac un singur pasaj si ce se vede in dreapta decopertat va fi noul drum de acces la pasaj pentru cele 2 drumuri agricole/locale.
Nu avea rost sa faca 3 pasaje in 800 de metri.

Quest

Aveti idee de ce pe Google Maps tot nu apare traficul pe tronsoanele Craiova-Bals si Colonesti-Albota ?
In 12-13 dec. trecusera 2 saptamini de la darea in trafic, rastimp in care de obicei trebuia sa apara traficul.
Common sense will get you far !

Leo-Ph

Salutare!
Am tras si eu cu familia  o tura la Targul de Craciun a lui Goluta.
Super DEx 12. Inerenta aglomeratie pe DN65B la dus dar nevand ora terminus de sosire a fost OK.

oldtimercraiova

Exact asta am intrebat si eu @Quest la topicul dedicat , ciudat cei drept.

voicul

^Important e ca se poate circula.
Totusi 12 dec (desi nu mai stiu cand s-a deschis) + 14 =26 si azi suntem in 23 ...
O sa apara.

oneLess

Liber la stânga!
La ieșire de pe DEx12 T1 în Centura de Nord DN65F, am făcut  stânga spre DN65 prin giratoriu. Azi pe la 16:oo. Waze îmi propunea același traseu spre Calea București. Deci au ridicat restricția.

Tony7Y

Nu prea cred ca a existat restrictia. Doar in presa, dar si GDS modificase articolul cu cateva zile inainte de deschidere si pastrase doar schimbarile din oras. De la început te lasa sa intri in giratoriu si automat sa faci in fata sau la stânga.

Liviu M

In giratoriu automat se poate merge drept sau la dreapta.  :D